Коли Путін помре: астролог назвала критичну дату для диктатора

26 квітня 2022, 10:44
Президент РФ буде панічно чогось боятися. І це небезпідставно. В його оточенні є таємні вороги, каже гороскоп для Путіна.
гороскоп, гороскоп для Путіна
Астрологи вирахували справжню дату народження Путіна і склали для нього гороскоп / Колаж фото Reuters, pixabay.com

Президент Росії Володимир Путін ретельно приховує реальну дату свого народження, але світовим астрологам все ж таки вдалося обчислити її більш-менш точно.

Гороскоп для Путіна відповідно до можливого реального часу його народження склала практикуючий астролог Надія Борова, передає Realist.online.

Астропрогноз обіцяє важкі часи для глави РФ. Все, що зараз робить кремлівський диктатор, лише шкодить йому. Ймовірно, Путін або не дуже добре розуміє результати своїх дій, або оцінює їх неправильно.

"Перша критична дата - це 30 квітня. По-перше, це якесь загострення вже наявних проблем зі здоров'ям, по-друге, як це не дивно, існує "загроза" від інших людей", - сказала астролог і додала, що це необов'язково буде загроза життю Путіна.

"Це і дії, спрямовані на дискредитацію людини, підкилимні інтриги. Тобто, дії інших людей, що завдають будь-якої шкоди нашому товаришеві, включаючи морально-психологічну, яка може спрацювати як тригер, зокрема і щодо здоров'я психологічного і фізичного", - пояснила астролог.

Зараз у Путіна та всієї Росії критично виснажуються ресурси.

"Він ототожнює свій гаманець і нематеріальні ресурси з державним гаманцем і можливостями. Такій людині влада взагалі протипоказана. На будь-якому місці, у фірмі, чиновником, начальником, президентом. Скрізь він буде ототожнювати себе і свою роботу як свій ресурс, і використовувати в своїх цілях", - зазначила астролог.

Борова прогнозує, що найближчим часом агресія Путіна не зникне. Він не готовий до переговорів, хоча, можливо, буде створювати видимість цієї готовності для введення в оману.

До кінця літа-початку осені, завдяки махінаціям, Путін збереже якусь кількість грошей і ресурсів та виведе їх у тінь.

Коли помре Путін

За словами астролога, весь час до кінця року Путін перебуватиме в системі саморуйнування, тобто своїми діями він завдаватиме сам собі шкоди. Крім того, в його оточенні точно є таємні вороги.

"У цьому відношенні цікавий час - кінець листопада. Там може трапитися щось, що змусить Путіна буквально панічно чогось боятися, і це буде заслуга інших людей (які цей страх або влаштують, або будуть підтримувати, або реалізують змову)", - розповіла Борова.

"Кінець листопада - це дата ймовірного кінця життя. Або через серйозне загострення в цей час захворювань, або загрози від чогось, когось", - свідчить гороскоп для Путіна.

читайте такожНа Путіна чекає болісна смерть: мольфар передбачив підсумок війни в Україні

Втім, навіть якщо Путін виживе, це не обіцяє йому нічого хорошого - він втратить владу.

"Якщо до початку грудня Путін залишиться живий (а такий шанс є), то ймовірність втратити владу – кінець грудня, початок січня. Фактично в новий, 2023 рік, сусідня країна може увійти вже як без "звичного володаря", так і зовсім в іншому вигляді та навіть взагалі не в тих межах, які існують сьогодні", - резюмувала астролог.

Як повідомляв Главред, астропсихолог Валентина Вітрох вважає, що на Путіна чекає насильницька смерть, смерть в психіатричній лікарні або смертельна хвороба.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти