Три знаки зодіаку, які розбагатіють у 2023 році: астролог розповів, хто притягуватиме гроші

15 грудня 2022, 06:57
Влад Росс розповів, на які знаки зодіаку чекає успіх у грошових справах.
Астролог розповів, які знаки зодіаку розбагатіють у 2023 році
Астролог Влад Росс назвав знаки зодіаку, до рук яких у 2023 році попливуть гроші / Колаж pixabay.com, УНІАН, Главред

Новий 2023 рік порадує представників деяких знаків зодіаку тим, що принесе їм багатство і удачу в будь-яких справах, пов'язаних із грошима. Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс.

Астролог назвав три знаки зодіаку, які будуть буквально притягувати гроші в своє життя і можуть розраховувати на успіх.

Овен

У 2023 році на Овна чекають дуже вигідні вкладення і фінансові удачі. Особливо представників знака потішить у цьому сенсі друга половина року.

Телець

Така сама сприятлива ситуація в 2023 році складеться і у Тельця. Представників знака в грошових справах удача буде супроводжувати з травня.

В руки Тельця просто повалять фінанси, вони не будуть відчувати нестачу в грошах, на них чекає успіх. Це пов'язано з тим, що Юпітер, планета великого щастя, увійде в цей знак, а Телець – це грошовий знак зодіаку.

Діва

У фінансових справах у 2023 році серйозно буде фартити і Діві. У Діви з'являться великі можливості розширення прибуткової справи і привабливі пропозиції. Діви будуть на коні і зможуть будувати фінансові замки.

Нагадаємо, раніше астролог Влад Росс розповів, що потрібно встигнути зробити в грудні 2022 року кожному знаку зодіаку, щоб закласти фундамент щасливого життя в 2023 році. Також Влад Росс назвав знаки зодіаку, які в 2023 році знайдуть любов і щастя в особистому житті.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти