У РФ не лишиться шансів: астролог спрогнозувала дату початку розпаду Росії

8 липня 2022, 02:10
У країні-агресорці відбудуться неминучі процеси, які її серйозно похитнуть і навіть можуть спровокувати розвал країни на окремі частини.
астролог, астрология, россия, флаг россии
Астролог спрогнозувала дату початку розпаду Росії/ pixabay.com, Reuters

Процес розпаду країни-агресорки Росії розпочнеться лише після 2023 року.

Такий прогноз зробила астролог Ольга Медвецька. Вона зазначає, що саме тоді розпочнуться неминучі процеси, які призведуть до глобальних змін. І ці процеси спровокують або революційні рухи в РФ, або розвал країни на окремі частини.

За словами Медвецької, в той період часу відбуватиметься трансформація антидемократичних, тоталітарних, імперіалістичних режимів.

"Не обіцяю, що вони трансформуються просто наприкінці березня, тому що все ж таки Плутону потрібно багато часу на його місії. До того ж з літа 2023 по січень 2024 року він стане ретроградним і на пів року повернеться знову на знак Козерога. Але процес уже буде запущений, а розмаху почне набувати з 2024 року", – пояснила астролог.

Проте, за її словами, варто передбачити деталі, як саме відбуватимуться ці процеси в Росії. Адже астрологія вказує не чіткі деталі, а напрямок розвитку подій, наголосила Медвецька.

"Можливо (це будуть – ред.) внутрішні революції, можливо повстання та відділення незалежних республік. Варіантів багато, але це не головне", – додала астролог.

Нагадаємо, раніше астролог назвала дату потужного загострення війни з Росією і початок нової бійні. Активні бойові дії триватимуть в Україні до кінця 2022 року. Як розповіла астролог Ангеліна Вакуліна Главреду, загострення і нової бійні з окупантами варто чекати в середині серпня.

Також раніше астролог Влад Росс спрогнозував, що анексований Росією Крим повернеться в Україну вже в осяжному майбутньому, причому РФ віддасть його сама.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти