Вчені розповіли, чому жінкам зручніше спати з собаками, а не з чоловіками

9 вересня 2021, 02:38
Виявляється, кажуть вчені, найкраще і найзручніше жінкам спиться поруч з чотириногими вихованцями, а не з двоногими вихованцями у вигляді чоловіків.
Пес
Чому жінкам зручніше спати з собаками, а не з чоловіками / ua.depositphotos.com

Жінкам цілком комфортніше спати вночі у компанії собак, а зовсім не в компанії чоловіків. Про це повідомляє портал LADbible з посиланням на дослідження, яке провели американські вчені з коледжу Канізіус на чолі з доктором Крісті л.Хоффман.

Варто відзначити, що наукова робота передбачала опитування 962 дорослих жінок, на підставі якого фахівці і прийшли до своїх висновків. за підсумком собаки були визнані меншим "відволікаючим фактором" під час сну, ніж чоловік.

Пов'язано це з тим, що вони здатні краще пристосовуватися до розкладу сну своєї господині. Тобто якщо партнер-чоловік лягає спати і прокидається в відмінний від жінки час, тим самим порушуючи цілісність її сну, то собаки поводяться інакше.

відео дня

До слова, через власний розклад, кішки також виявилися не кращими "постільними супутниками" для жінок. Ці тварини легко і регулярно будять своїх господинь вночі.

читайте такожЩо їдять і п'ють довгожителі перед сном: чотири головні продукти

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що група вчених з Університету Квінсленда (Австралія) в результаті досліджень прийшла до висновку, що міцний сон захищає організм людини від зараження хвороботворними мікроорганізмами, до яких відносяться віруси і бактерії.

До того експерти назвали кілька речей, які перед сном робити не варто.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти