Вчені склали топ-3 звичок, які продовжують життя

23 листопада 2021, 02:17
В першу чергу вчені рекомендували не зловживати цукром. Його високе споживання може викликати вікові захворювання серця і судин.
цукор
Вчені склали топ-3 звичок , які продовжують життя / УНІАН

Бувши три повсякденні звички, які здатні знизити ризик вікових захворювань і продовжити життя. Про це повідомляє портал Daily Express.

В першу чергу вчені рекомендували не зловживати цукром. Його високе споживання може викликати вікові захворювання серцево-судинної системи і діабет. Зниження вмісту цукру в раціоні допоможе уповільнити старіння, запобіжить порушення метаболізму і поліпшить загальний стан здоров'я.

Доктор Девід Сінклер порадив приймати по 1000 міліграмів антиоксиданту ресвератрола. Він міститься, зокрема, в червоному вині і деяких інших продуктах і вважається природним помічником уповільнення процесу старіння. Крім того, він допомагає в боротьбі з раком, діабетом, хворобами серця і ожирінням.

відео дня

Крім того, вчені рекомендували приймати вітамін D, оскільки його рівень вмісту в організмі обернено пропорційний ризику смерті. Він продовжує життя і знижує ризик вікових захворювань. Організм виробляє його при попаданні прямих сонячних променів на шкіру. Однак в період з жовтня по березень люди не отримують його в достатній кількості, тому його потрібно приймати у вигляді таблеток.

читайте такожНову скандинавську дієту пов'язали з продовженням життя

Нагадаємо, раніше лікарі розповіли, які чаї допомагають якісно схуднути. Медики стверджують, що певні види чаїв надають неоціненну допомогу в скиданні ваги.

Вчені з'ясували, який чай корисніше всього для організму. Дослідники стверджують, що чай з одного популярного плоду вкрай корисний для тіла.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти