Вдалі стрижки та зачіски на кожен день 2021 2022, які роблять жінок візуально вищими

6 жовтня 2021, 21:05
У моді кілька приголомшливих стрижок і зачісок, які можуть візуально подарувати вам кілька додаткових сантиметрів зросту. Вони творять дива!

Поки одні жінки намагаються за допомогою стрижки додати волоссю обсягу, інші шукають варіант, який наблизить їх до певного ідеалу й дозволить здаватися вищими. Кожному своє. Звичайно, є обраниці долі, яким пасує волосся будь-якої довжини та кольору, але це, скоріше, винятки.

відео дня

Шлях до гармонії для багатьох жінок звивистий та довгий, часом він щедро встелений розчаруваннями і невдалими експериментами. А коли зачіску, щоб здаватися вищою, знайдено, в житті жінки відкривається нова глава, і в ній панує почуття впевненості в собі та умиротворення, а це, погодьтеся, вкрай важливо.

Якщо всі ваші думки зараз зайняті тим, як здаватися вищою, то знайте: вихід є. Модні стрижки осінь-зима 2021 2022 можуть легко мрію зробити реальністю – у тренді стильні зачіски, які візуально можуть подарувати вам кілька додаткових сантиметрів зросту.

Ба більше, вдала зачіска – це найхитріший трюк, який не розсіється, немов туман, і не зникне, як карета Попелюшки після півночі. Ви, звичайно, можете просто вдягти туфлі на високих підборах, але "магія" високого зросту випарується, щойно ви їх знімете. А волосся не підведе!

Ми сьогодні розповімо вам про те, як здаватися дівчині вищою за допомогою зачіски. Тут, звичайно, все залежить від пропорцій. І головний секрет полягає в тому, що потрібно вибирати довжину волосся, обернено пропорційну вашому зросту. Іншими словами: довге волосся робить нас візуально нижчими, а коротка стрижка робить нас візуально вищими.

Як бачите, довжина волосся для маленького зросту повинна бути мінімальною. Але існують й інші трюки, які допоможуть здаватися вищими.

Модні жіночі стрижки 2021 2022, які візуально роблять вищими

Зачіски на довге волосся на кожен день

Довге волосся в сезоні осінь-зима 2021 2022 у тренді, але воно, як йшлося вище, не зробить вас вищими. Якщо вам природа подарувала таку красу, то не поспішайте з нею прощатися. Для того, щоб здаватися візуально вищими, просто зробіть високий хвіст на маківці. Контраст між вашим об'ємним верхом і гладкими боками зробить свою справу миттєво.

читайте такожНаймодніші повсякденні стрижки на коротке волосся 2021 2022, перед якими неможливо встоятиКрім того, ви можете на цьому не зупинятися. Ви можете закрутити волосся у пучок - це модна зачіска 2021 жіноча, і поки прощатися з нею ми не будемо, тому сміливо можете взяти її на озброєння на прийдешній 2022 рік.

Стрижки та зачіски 2021-2022, які роблять візуально вищими
Стрижки та зачіски 2021-2022, які роблять візуально вищими / Instagram

Довгий хвіст "приховує" в собі ще один подарунок, який ви гідно оціните. Річ у тім, що високі кінські хвости та вузли володіють ліфтинг-ефектом і захищають вас від старіння.

Стрижки та зачіски 2021-2022, які роблять візуально вищими
Стрижки та зачіски 2021-2022, які роблять візуально вищими / Instagram

Проста стрижка на коротке волосся 2021 2022

Ще одна відповідь на питання про те, як здаватися вищою дівчині, досить лаконічна: коротка стрижка. Ні-ні, ми не закликаємо вас зробити ірокез, який гарантовано додасть жадані сантиметри. Для цього потрібно зробити зачіску подовжене піксі 2021 з об'ємом у верхніх пасмах. В ідеалі сторони вашої шевелюри мають здаватися плоскішими, ніж верхівка. Як й у випадку з довгим волоссям, контраст між об'ємним верхом і гладкими боками створює ілюзію того, що ви вищі, ніж є насправді.

читайте такожУ моді чарівна стрижка на коротке волосся мікробоб, яка відмінно омолоджуєПроте уникайте варіантів стрижки піксі, які йдуть у ширину. Простіше кажучи, ніякого неконтрольованого обсягу, адже він легко може погіршити шевелюру, а це візуально ніяк не допоможе вам задаватися вищою.

Стрижки та зачіски 2021-2022, які роблять візуально вищими
Стрижки та зачіски 2021-2022, які роблять візуально вищими / Instagram

Також у жодному разі не робіть важкий чубок. Річ у тім, що всі чубчики, крім варіанту на дві сторони, працює проти вас. Загалом найвдаліші стрижки для невисоких жінок йдуть без чубчика.

Практична стрижка на середнє волосся

Якщо ви не з тих, хто любить йти на радикальні кроки, і крайнощі – це не про вас, то золота середина теж є. Для того, щоб ви стали для оточення трохи вищими, орієнтуйтеся на жіночі стрижки на середнє волосся осінь-зима 2021 2022 лоб або подовжений боб. Ви завжди отримаєте кілька сантиметрів у плюс, якщо ваше волосся ефектно розтікатиметься по сторонах на рівні ключиць і плечей.

Стрижки та зачіски 2021-2022, які роблять візуально вищими
Стрижки та зачіски 2021-2022, які роблять візуально вищими / Instagram

Раніше йшлося про те, що в моді незрівнянна стрижка до ключиць клавікут. Вона ідеальна для всіх: пасує як для густого, так і для тонкого волосся. Водночас бажано врахувати такий момент: якщо волосся тонке, то стригти його потрібно на одну довжину. Якщо від природи у вас волосся густе, то сміливо можна його прорідити, щоб шевелюра не здавалася занадто важкою.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти