Дивовижні випадковості, грошова удача і успіх у справах: названі найщасливіші дні січня 2022

24 грудня 2021, 20:37оновлено 3 лютого 2022, 19:06
У які дні січня удача буде ходити за вами по п'ятах - розповість Главред.
Місячний календар 2022
Місячний календар на січень 2022-найсильніші дні місяця / depositphotos.com/

Січень ознаменовує початок 2022 року, що вже саме по собі є енергетично сильним періодом. Однак астрологи виділяють вісім днів, в які можна досягти неабияких успіхів і зловити удачу за хвіст.

Місячний календар на січень 2022 розповість, в які дні не варто робити нічого нового, а які несуть позитивну енергетику і стануть успішними для будь-яких починань.

В середині зими є кілька днів сили, які подарують хороше самопочуття і допоможуть втілити бажане в життя.

відео дня

1 січня – дзеркальна дата

Це один з найщасливіших днів у році. Цю добу варто присвятити приємному проведенню часу і триматися подалі від негативу. Не варто займатися тим, що не приносить задоволення. У нових справах і починаннях першого січня вас буде супроводжувати успіх.

2 січня - Меркурій переходить в сузір'я Водолія

На наступні три тижні маленька планета оселиться в одинадцятому будинку. Меркурій пробуде там до 25 січня, і цей період стане успішним для нових знайомств, відносин і великих покупок. У професійній діяльності можна домогтися значних успіхів.

3 і 4 січня – пік потоку Квадрантіди

Зорепад Квадрантіди, який буде відбуватися з самого початку місяця, має досить потужною енергією. Пік його активності випадає на 3 і 4 січня. На ці дні можна планувати важливі справи і нові починання, а також закінчувати справи, відкладені в довгий ящик.

читайте такожРетроградна Венера 2021: Овнам - переживання, Дівам - випробування, Водоліям - інтриги

18 січня - кінець ретроградного руху урану

Вся негативна енергія, яка накопичувалася в нас довгий час, нарешті зникне. Уран допоможе набути впевненості в собі і побороти свої страхи і сміливо поглянути в майбутнє. У цей день не виключені дивовижні випадковості, які допоможуть змінити життя.

24 січня – перехід Марса в сузір'я Козерога

Марс остаточно перейде в сузір'я Козерога 24 січня і "оселиться" там до 5 березня. Марс буде перебувати в десятому будинку і це створить прекрасні передумови для поліпшення матеріального благополуччя. Таке розташування планети покращує продуктивність. Хороший період для прийняття важливих рішень і активних дій.

читайте такожМісячний календар стрижок на січень 2022: кращі дні для нової зачіски і фарбування

29 січня – кінець ретроградності Венери

У цей день Венера перестане задкувати назад і почне прямий рух. Це найкращим чином відіб'ється на самопочутті, ми відчуємо прилив енергії і позитиву. Прямий рух планети додасть нам потужний імпульс, який збільшить продуктивність.

30 січня - перигей спадного Місяця в Козерозі

У цей день відстань місяця від Землі скоротиться до мінімального і це посилить її вплив на кожного з нас. Положення небесного світила в Козерозі є позитивним, тому цей день несе в собі позитивні тенденції.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти