Успіх і щастя слідують по п'ятах: названий найвдаліший період 2022 року

6 лютого 2022, 16:33оновлено 8 лютого 2022, 17:10
Що потрібно робити, щоб залучити удачу.
гороскоп 2022
Найсприятливіший період 2022 року / depositphotos.com/

4 лютого Меркурій закінчив свій ретроградний рух і ми вступаємо в період, коли жодна планета не буде "задкувати назад". Він триватиме до 29 квітня.

Про те, скільки разів найменша планета буде починати свій рух назад в цьому році, і що від цього очікувати, читайте в матеріалі: Ретроградний Меркурій 2022: дати, що можна і не можна робити, щоб не накликати біду.

Астрологи називають період з 4 лютого по 29 квітня одним з найважливіших. У цей час перед багатьма відкривається вікно можливостей, які допоможуть змінити життя на краще.

відео дня

Для того, щоб досягти максимальних успіхів і наблизитися до досягнення бажаного, в період без ретро-планет необхідно дотримуватися кількох порад.

Потрібно проявляти максимальну ініціативу у тих сферах життя, які для вас найбільш важливі. Це може бути як професійна діяльність, так і зміцнення сімейних відносин або пошук своєї другої половинки. Варто визначитися, що для вас є першорядним і направити туди всю увагу.

читайте такожГороскоп на завтра, 9 лютого 2022: Ракам – інтриги колег, Стрільцям – важливий вибір, Терезам - удача

Не варто боятися складних справ. Навпаки, в ці три місяці ви можете продемонструвати, що не боїтеся відповідальності. Довівши до кінця важке завдання, ви зможете випробувати гордість за свою працю, Озираючись назад і усвідомлюючи, що всі страхи і сумніви вдалося подолати. Однак не варто звалювати на плечі занадто багато, не переоцінюйте свої можливості.

Сприятливий період для нових починань. Особливо тих, які пов'язані з великими витратами енергії. Ремонт, переїзд, початок відносин або власної справи – це все увінчається успіхом. У березні і квітні ви можете відчути потужний приплив сил.

читайте такожІ пальцем не поворухнуть: названі самі ледачі знаки зодіаку

Можна вирішуватися на зміни стилю та іміджу. Якщо замислювалися про кардинальні зміни в зовнішності – настає найсприятливіший період для експериментів. Новий гардероб і зачіска не залишаться без уваги.

Заводити нові знайомства у цей період дуже навіть добре. Деякі відносини зможуть перерости в дружні, а можливо ви зустрінете людину зі схожими поглядами на життя, яка буде надихати вас. Відносини, які почнуться в цей період, мають всі шанси перерости в красиву історію кохання.

читайте такожБагатство і успіх: 3 знака зодіаку з сильною грошовою енергетикою - притягують гроші магнітом

Що не можна робити в період з 4 лютого по 29 квітня

  • Не варто сидіти склавши руки і покладатися на удачу. Вона супроводжує тільки тих, хто сміливо бере ситуацію під контроль і пробиває шлях до своєї мрії. В цей час не варто відкладати справи на потім і витрачати час на дрібниці. А відпустка навпаки піде тільки на користь і допоможе відновити запас енергії. Йдеться лише про пасивність і нездатність побороти лінь.
  • Відмовлятися від задуманого. Якщо ви зробили перший крок в напрямку бажаного, не варто йти на зворотну. Ваші активні дії і цілеспрямованість в досягненні поставлених цілей кращий сигнал для всесвіту, який в кінці шляху щедро вас обдарує.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти