"Жахливий сюрприз на Новий рік": відомий астролог попередив про загрозу

1 грудня 2023, 15:56оновлено 4 грудня 2023, 07:53
За словами астролога, багатьох із нас на Новий рік може чекати жахливий сюрприз, який здатен буде вплинути на весь світ.
'Жахливий сюрприз на Новий рік': відомий астролог попередив про загрозу
Астролог попереджає про серйозні потрясіння / Колаж Главред, фото: УНІАН, ua.depositphotos.com

Відомий астролог Влад Росс попередив українців про всі небезпеки грудня. За його словами, у грудні 2023 року не варто відвідувати якісь нові місця, натомість астролог рекомендує надати перевагу поїхати туди, де ви вже бували раніше. Про це він зазначив під час бесіди із Главредом.

"Ретроградний Меркурій - це погано для чогось нового", - наголошує Влад Росс.

Він також зазначив, що ближче до кінця грудня Юпітер перейде у статичний стан. Ця планета має вплив на соціальні процеси, і під час її статичності міжнародна ситуація може виявитися замороженою. Тому для політиків важливо досягти угод щодо ключових питань до кінця грудня. Цей період статичності наступить безпосередньо перед Новим роком - з 28 по 31 грудня.

відео дня

"У цей час можливий несподіваний колапс, пов'язаний зі світовою фінансовою системою. Також раптово може загостритися конфлікт в Ізраїлі або розв'яжеться нова війна, наприклад, на Філіппінах, Далекому Сході або у Венесуелі. Також перед новим роком можливий конфлікт між Боснією і Герцеговиною або Косово і Сербією. Такий несподіваний жахливий новорічний сюрприз може багатьох спустошити. Іншими словами, напередодні Нового року може розігратися глобальна негативна ситуація", - повідомив астролог.

Дивіться ексклюзивний астрологічний прогноз на грудень 2023 року для Главреда від Влада Росса:

Також, Влад Росс зазначив, що статичний Меркурій у грудні може серйозно сплутати плани. Ризик цього великий 11-15 грудня і 31 грудня - 4 січня.

"Усі справи, пов'язані з торгівлею, транспортом, поїздками, документами і переговорами можуть сповільнюватися", - наголошує він

Астролог також зауважив, що напружена Венера в грудні може викликати труднощі у фінансових відносинах. Венера переміститься через знак Скорпіона і встане навпроти Юпітера й Урана приблизно 10 і 21 грудня. Приблизно в цей період не рекомендується приймати жодні значущі фінансові рішення.

Якщо вам цікаво більше дізнатись про те, що чекатиме на ваш знак зодіаку у грудні 2023 року, рекомендуємо звернути увагу на наш матеріал: Гороскоп на грудень 2023: Терези - проблеми підуть, Рибам пора ризикувати.

"Марс робитиме напружений аспект із Нептуном поблизу 29 грудня. У цей час великий ризик обману на велику суму грошей. Перед Новим роком у всіх зросте довірливість, тому легко буде заплутатися і не розпізнати місце, де вас можуть обдурити", - резюмував астролог Влад Росс.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків та зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти