У чому користь помідора черрі: маленькі борці з серйозними захворюваннями

19 липня 2023, 12:34оновлено 19 липня 2023, 13:05
790
Помідори черрі можуть стати чудовою закускою для сніданку. Але не варто захоплюватися.
Помідори черрі-це не просто смачно
Помідори черрі - це не просто смачно / Колаж Главред, фото Pixabay

Смачно солодкі помідори черрі буквально підривають смакові рецептори як закуску, в салатах або в дивовижній різноманітності як солоних, так і солодких страв. Хоча вони зазвичай використовуються як овочі, вони офіційно є фруктами, оскільки виростають з квітів.

В даний час популярні в якості закуски або основного інгредієнта, помідори черрі є одним з найпопулярніших видів продуктів, які ви можете знайти в продуктових магазинах сьогодні.

Користь для здоров'я помідора черрі

відео дня

Помідори черрі багаті вітамінами і мінералами, які сприяють відмінному здоров'ю. Вони багаті вітаміном C, який відіграє важливу роль у багатьох функціях організму. Рівень поживних речовин у помідорах черрі може змінюватися залежно від того, коли ви їх збираєте, але вони все одно можуть бути важливою частиною здорового харчування в будь-який час року.

Інші корисні властивості томатів черрі включають:

Профілактика інсульту

Як і інші види помідорів, помідори черрі є прекрасним джерелом лікопіну. Ця сполука може допомогти при таких проблемах, як запалення та згортання крові. Ці переваги можуть мінімізувати ризик ішемічних інсультів, які виникають, коли утворюються згустки крові і перешкоджають припливу крові до мозку.

Чим корисні помідори черрі для жінок

Лікопен у помідорах черрі може підтримувати здорові кістки, особливо у жінок, яким загрожує остеопороз. Дослідження показало, що у жінок, які споживали томатні продукти, спостерігалися більш низькі темпи втрати щільності кісток в порівнянні з тими, хто споживав менше лікопіну.

Чи можна їсти помідори черрі на ніч?

Вживання занадто великої кількості помідорів Черрі, особливо перед сном, може спричинити кислотний рефлюкс та інші негативні побічні ефекти травлення. Це може бути пов'язано з яблучною кислотою в помідорах черрі. Тому відповідь на питання - коли краще їсти помідори вранці або ввечері - проста. Ідеальний час для помідорів - сніданок.

Помідори черрі: калорійність

  • Одна чашка (100 г) помідорів Черрі містить:
  • Калорії: 25
  • Білок: 1 грам
  • Жир: 0 грам
  • Вуглеводи: 6 грам
  • Клітковина: 2 грами
  • Цукор: 4 грами

Нагадаємо, раніше Главред писав про те, що у кожної господині може бути свій секрет приготування солоних помідорів, однак є відразу кілька основних правил, яких варто дотримуватися.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти