У які дні найсильніше українцям потрібно побоюватися обстрілів: прогноз астролога

23 лютого 2023, 13:11
Найбільш високим ризик обстрілів України російськими окупантами буде 23, 24 і 25 лютого, говорить відомий астролог Дмитро Уранус
Ракети, Уранус
23, 24 і 25 лютого, говорить відомий астролог Дмитро Уранус / колаж YouTube і facebook.com/kpszsu

Найвищим ризик масованих обстрілів Україною російськими окупантами буде з 23 по 25 лютого. Такий прогноз озвучив у своєму Telegram-каналі відомий астролог Дмитро уранус.

"Щодо ракетних обстрілів. Так, ракетні обстріли в річницю війни 23-24-25 лютого можуть бути, але ніяких значних цілей вони не досягнуть, і не будуть мати ніякого військового ефекту [...] Венера (планета миру) перейшла в Овен (будинок бога війни), як би виступає проти війни і ескалації",- сказав він.

Далі, каже Уранус, в період з 16 травня нинішнього року по 26 травня майбутнього року, Україну чекає реально переможний час.

"Але по справжньому переможним часом для України буде перехід на цілий рік Юпітера в Телець, починаючи з 16 травня 2023 р., по 26 травня 2024 р. Ось в цьому часовому інтервалі Україна і поверне більшість втрачених територій", ‒ сказав він.

Хто такий Дмитро Уранус

Дмитро Уранус - відомий астролог-консультант. Займається астрологічними питаннями більше 30 років.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Інші астрологічні прогнози:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти