Росіян чекає "бойовий сюрприз" до 24 лютого: астролог дала прогноз на роковини вторгнення

22 лютого 2023, 22:07
Для російських окупантів роковини вторгнення в Україну ознаменуються "яскравими подіями" у негативному для них сенсі.
Украинские военные, взрыв
Росіян чекає "бойовий сюрприз" до 24 лютого, прогнозує астролог/ 59 ОМПБр Якова Гандзюка, УНІАН

На війська країни-агресорки Росії чекає "бойовий сюрприз" до річниці повномасштабного вторгнення в Україну 24 лютого.

Для загарбників відбудуться "яскраві події" у негативному для них сенсі. Такий прогноз зробила астролог Валентина Віттрок.

"У карті 24 лютого нинішнього року скупчення планет в Овні не залишає сумніву в бойових діях, але Венера з Юпітером і хіроном у секстилі до Марсу в Близнюках вказують на "яскраві події"", – написала астролог.

За її словами, ці події можуть бути результатом зустрічі президента США Джо Байдена та президента України Володимира Зеленського, яка відбулася у Києві 20 лютого.

Згідно з прогнозом Віттрок, "готується якийсь бойовий "сюрприз" для російських військ".

"Тауквадрат на Меркурії у Водолії за участю Урана з Тельця жодним чином не свідчить про спокійний час. 23, 24 лютого – транзит Місяця Овном – це тригер сильних емоцій і бойових дій…", – додала астролог.

Раніше астролог Олексій Кириченко спрогнозував, що війна в Україні до кінця лютого буде не такою активною, як у березні. Все може різко зміниться після річниці війни. Емоційне напруження на війні прийде на 6-7 березня, коли буде повний місяць. Військові дії будуть зовсім іншими, каже астролог.

Нагадаємо, раніше астролог Влад Росс спрогнозував, що російські загарбники навесні можуть завдати ракетних ударів по п’яти українських містах – Києву, Харкову, Запоріжжю, Кременчуку та Дніпрі.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти