"5 міст будуть під загрозою ракетної атаки": астролог сказав, де зовсім скоро буде найнебезпечніше

18 лютого 2023, 07:10
У травні 2023 року буде небезпека ядерного удару, прогнозує Влад Росс.
Ракета, Влад Росс
5 міст скоро будуть під загрозою ракетної атаки, прогнозує астролог/ Главред, Міноборони РФ

Російські загарбники навесні можуть завдати ракетних ударів по п’яти українських містах – Києву, Харкову, Запоріжжю, Кременчуку та Дніпрі.

Такий прогноз зробив відомий український астролог Влад Росс в інтерв’ю УНІАН. При цьому він зазначає, що атаки окупантів з півночі, найімовірніше, не буде.

"Найнебезпечніша ситуація буде в Харкові, Запоріжжі, Кременчуку та Дніпрі, а також страждатиме Київ. Попри те, що у столиці найкраща система захисту, якась ракета може впасти. Але можу втішити тим, що наступу на Київ з боку Білорусі не буде", – прогнозує астролог.

У той же час він зазначає, що можуть бути прильоти на Хмельницьку і Рівненську АЕС. Також російські загарбники можуть завдавати удари по енергетичних об’єктах. Зокрема, диктатор РФ хоче знеструмити Одеську область і Львів.

"Але найголовніше завдання для окупантів – прорвати Бахмут та захопити Слов'янськ і Краматорськ. Туди теж можуть летіти ракети. Ці міста потрібно берегти, тому що противник хоче взяти нас в "кліщі", – сказав Росс.

Астролог також прогнозує, що у травні цього року буде небезпека застосування ядерної зброї. Російський диктатор Путін буде розуміти, що його скоро вб’ють або він програє війну, тому може зважитися на такий крок. Росс припускає, що датою, у яку є ризик ядерного удару, є 18 травня або період упродовж 10 днів до чи після цієї дати. Такий удар може бути завданий по острову Зміїний, прогнозує він.

"Однак, якщо Путін застосує ядерну зброю, його в той же день або на наступний буде вбито. Тоді не стане російського флоту, а вся їхня армія буде розбита вщент. Як тільки він застосує ядерну зброю, Україна переможе. Ми від цього станемо тільки сильнішими", – додав астролог.

Раніше астролог Влад Росс назвав місяць смерті Путіна. Згідно з його прогнозом, глава Кремля Володимир Путін може померти після Великодня 2023 року. У поточному році це свято у католиків припадає на 9 квітня, у православних християн – на 16 квітня.

Нагадаємо, раніше Росс назвав три головні фобії господаря Кремля, пов'язані з війною. Найбільшим кошмаром Путіна, за словами астролога, є безпілотники – він боїться, що за допомогою одного з них він буде знищений.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти