"Настане його кінець": астролог назвав місяць смерті Путіна

13 лютого 2023, 16:46
Після смерті диктатора РФ війна в Україні завершиться. Але в Росії можуть ще продовжувати показувати його двійників.
Владимир Путин, Влад Росс
Астролог Влад Росс назвав місяць смерті Путіна/ сайт Кремля, Главред

Глава Кремля Володимир Путін може померти після Великодня 2023 року. У поточному році це свято у католиків припадає на 9 квітня, у православних християн – на 16 квітня.

Крім цього, Марс увійде в будинок смерті Путіна з другої половини травня до червня, тому це другий прогнозований період можливої смерті диктатора РФ. Такий прогноз озвучив відомий астролог Влад Росс в інтерв’ю УНІАН.

"Зірки схиляють до того, що ця падла здохне. Є всі шанси, що він ковзани відкине або пізньою весною, або раннім літом. Максимум, що може потім бути – нам будуть показувати двійників Путіна", – зазначає Росс.

відео дня

За словами астролога, реальний Путін востаннє з’являвся перед публікою у Волгограді.

Росс додав, що Путін – це виплодок пекла. Астролог нагадав, що раніше навіть один з шаманів хотів пройти Москвою і вигнати диктатора з Красної площі, проте його запроторили до психлікарні.

"Але його засунули в психлікарню, тому що Путін його дуже боїться. І він не марно боїться світлих сил, бо саме в світле свято Великодня настане його кінець. Принаймні його річний соляр говорить тільки про одне – всі показники смерті присутні", – зазначає Влад Росс.

Також астролог додав, що після смерті Путіна війна в Україні закінчиться і для України почнеться новий період.

Раніше астролог Влад Росс назвав три головні фобії господаря Кремля, пов'язані з війною. У розпал кровопролитної війни, яку Росія веде проти України, лідера РФ Володимира Путіна переслідують три страхи, і деякі з них вельми виправдані.

Нагадаємо, раніше астролог Ангеліна Вакулина прогнозувала, що війна в Україні може закінчитися уже в цьому році, але найближчі місяці країну буде дуже сильно трусити. Астролог Ангеліна Вакуліна каже, що для України починається найважливіший цикл прямо з цього тижня.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти