У Мінкульті підрахували, на що вистачить "тисячі від Зеленського"

17 листопада 2021, 22:03оновлено 17 листопада 2021, 22:36
Виявилося, що завдяки програмі президента кожен вакцинований від коронавірусу зможе безкоштовно сходити в кінотеатр, театр або музей до 10 разів.
Ткаченко
У Мінкульті підрахували , на що вистачить тисячі від Зеленського / УНІАН

Міністр культури України Олександр Ткаченко підрахував, на що можна буде витратити тисячу гривень, яку пообіцяв президент Володимир Зеленський всім вакцинованим від коронавірусу.

Як виявилося, що завдяки програмі президента кожен вакцинований від коронавірусу зможе безкоштовно сходити в кінотеатр, театр або музей до 10 разів.

Про тисячу від президента України Володимира Зелінського українці говорять вже три дні. Глава держави пообіцяв таку суму грошей тим, хто пройде повний курс вакцинації від коронавірусу.

відео дня
У Мінкульті підрахували, на що вистачить 'тисячі від Зеленського'

Пізніше з'явилося пояснення, що наживо "ці фінанси українці не побачать, замість цього на їх віртуальні рахунки в додатку" "Дія " надійдуть ці кошти.

Нагадаємо, раніше президент Володимир Зеленський заявив про те, що незабаром кожен українець, який отримав дві вакцини від COVID-19, зможе отримати тисячу гривень. Але це будуть не готівкові гроші, а своєрідний депозит, який можна буде витратити на певний перелік послуг.

У своєму зверненні глава держави підкреслив, що отримані гроші можна буде витратити на спорт, подорожі та відвідування культурних установ.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти