У моді чарівна стрижка на коротке волосся мікробоб, яка відмінно омолоджує

26 вересня 2021, 22:30
Якщо в вас закінчилися ідеї, як укладати волосся, то справжнім рятувальним кругом стане мікробоб. Ця зачіска дозволяє кардинально змінити образ.

Стрижки жіночі мають властивість набридати. Коли ви дивитеся на себе в дзеркало, і навіть не помічаєте свою шевелюру, то саме час щось міняти. І не треба боятися зробити крок назустріч новій собі – буде тільки краще, адже нова модна стрижка допоможе вам по-іншому подивитися на себе, і з'явиться бажання по-іншому нафарбуватися й одягнутися.

відео дня

Уже потім, коли чудове перевтілення відбудеться, ви відчуєте неймовірний приплив енергії - бо вдала зачіска творить дива! Саме такими чарівними властивостями володіє жіноча коротка стрижка 2021 2022 мікробоб, або micro bob.

Якщо у вас закінчилися ідеї, як укладати волосся, то справжнім рятувальним кругом стане мікро боб 2021 2022. Суть цієї стрижки на коротке волосся в тому, що вона допомагає кардинально змінити зовнішній вигляд за допомогою надзвичайно короткої довжини. Те, як ця зачіска жіноча підкреслює шию і риси обличчя, гідно оцінять ті, хто шукає небанальний варіант, який дозволить завжди бути центром Всесвіту.

Ба більше: мікро боб стрижка вразить вас своєю практичністю – навіть не уявляєте, як легко за нею доглядати. У сезоні осінь-зима 2021 2022, коли постійно доводиться утеплятися, носити шапки й обмотуватися шарфами, ця чудова зачіска практично ніколи не втрачає свого шарму та чарівності.

Ця зачіска - найкоротший на цей момент варіант боба, й останнім часом його популярність зросла. Навіть не сумнівайтеся, ця приваблива стрижка жіноча на коротке волосся "дихає в спину" класичному та подовженому бобу, які на модному Олімпі закріпилися ґрунтовно і надовго.

Стрижка на коротке волосся 2021 2022 мікробоб
Стрижка на коротке волосся 2021 2022 мікробоб / Instagram

Якщо шукаєте варіант боба, який відмінно освіжає образ, то орієнтуйтеся на мікробоб. З огляду на те, що модниці в Instagram вже дуже активно викладають фотографії цієї стрижки 2021 на коротке волосся, можна з упевненістю сказати, що модні стрижки 2022 жіночі на коротке волосся будуть включати і цей шалено короткий боб.

читайте такожУ моду на осінь 2021 прийшла шалено приваблива коротка стрижка гранж-боб в стилі 90-хПроте й тут експерименти з довжиною можливі. Ви можете зробити мікробоб на рівні вилиць, а можете лінію зрізу опустити на рівень між носом і ротом. До того ж в окремих випадках, якщо так буде краще для гармонійного образу, довжина стрижки може бути навіть до підборіддя. Головне, не закривати шию – це фішка стрижки 2021 мікро боб.

Стрижка на коротке волосся 2021 2022 мікробоб
Стрижка на коротке волосся 2021 2022 мікробоб / Instagram

Якщо ви до цього ніколи не робили повсякденні стрижки на коротке волосся або елегантні стрижки на коротке волосся, то цілком можливо, перехід на таку коротку довжину вам здасться ризикованим. Але ця стрижка, попри лінію зрізу на рівні вилиць, дуже жіночна, тому хвилюватися не варто. Крім того, це трендова зачіска, у якої дуже скоро з'являться нові варіанти. Тому поспішайте дивувати оточення, насолоджуйтеся почуттям впевненості, яке дарує ця стрижка, адже, ймовірніше за все цей боб буде на передовій моди найближчими кількома сезонами!

Укладання стрижки мікробоб

Ця модна коротка стрижка 2021 2022 – щось на кшталт компромісу між класичним бобом і стрижкою піксі, тому укладати її легко. Точніше, якщо стрижку зробив профі, то все, що вам знадобиться – просто помити і висушити волосся. На цьому етапі можете дати волоссю спокій, адже легкість і невимушеність в тренді. Хоча можете додати волоссю і текстуру.

Кому пасує стрижка мікробоб

Це той випадок, коли деталі мають значення. Зокрема, якщо у вас обличчя мужнє, то обов'язково зробіть легкий макіяж.

Як і всі короткі стрижки 2021 2022, мікробоб пасує жінкам з подовженим обличчям. Власницям круглого обличчя найкраще орієнтуватися на подовжені модні стрижки 2021 жіночі, щоб обличчя візуально здавалося вужчим. В іншому разі ви тільки підкреслите і без того широкі вилиці.

читайте такожУ моду на осінь 2021 повернулося фарбування волосся в стилі 70-х та імбирний колір невимовної красиКрім того, мікробоб повинні дуже обережно вибирати власниці кучерявого волосся, адже коротке волосся після стрижки може стати ще коротшим.

Стрижка на коротке волосся 2021 2022 мікробоб
Стрижка на коротке волосся 2021 2022 мікробоб / Instagram

Тому перш ніж просити перукаря зрізати волосся, не забудьте порадитися, як ця стрижка пасуватиме саме вам. А якщо підійде, то на вас чекає бонус - мікробоб відмінно омолоджує!

Раніше йшлося про те, що в сезоні осінь-зима 2021 2022 стрижка жіноча до ключиць клавікут стала шалено популярною. Назва стрижки клавікут з'явилася не випадково - так англійською називаються ключиці. І вже в назві закладена ідеальна довжина стрижки – до лінії ключиць.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти