У моді стрижка на середнє волосся боб з чубчиком: смілива і динамічна зачіска для стильного образу

2 серпня 2021, 23:04
Ми з вами стрімко входимо у модний сезон осінь-зима 2021 2022, коли не досконале укладання волосся як ніколи актуальні.

Якщо після літньої відпустки у вас з'явилося непереборне бажання змінити імідж, то радимо звернути увагу на стрижки 2021 з чубчиком – а саме, зачіску боб з чубчиком і її модні варіанти на прийдешні осінь і зиму.

Це дійсно супер крута жіноча стрижка, і вона відповідає останнім тенденціям волосся 2021 року. Проте мова зовсім не про класичний варіант стрижки.

Зокрема, у моду входить жіноча стрижка на середнє волосся багатошаровий боб з кучерявим чубчиком. Ця трендова зачіска 2021 стане насамперед знахідкою для тих, у кого від природи кучеряве або хвилясте волосся, і кому колись сказали, що чубчик – це не для них. Тепер правило наступне: якщо ваш чубчик розлітається по боках і вирівняти його без спеціальних інструментів для укладання нереально – то ви у тренді.

Ми з вами стрімко входимо в модний сезон осінь-зима 2021 2022, коли не досконале укладання волосся як ніколи актуальні. Прагнути до того, щоб кожне пасмо було зафіксовано, а силует стрижки – чітким, не потрібно. Якщо у вас від природи завитки, то підкресліть їх.

Відтепер офіційно ваш чубчик має право завитися! І не хвилюйтеся, якщо ваше волосся має такий вигляд, немов ви заснули з мокрим волоссям, і шевелюра безформна. Насправді легкість і невимушеність у зачісках тепер на висоті.

Модна жіноча стрижка боб з чубчиком 2021
Модна жіноча стрижка боб з чубчиком 2021 / Instagram

Ця стрижка на середнє волосся з чубчиком – тільки один з варіантів, на які варто звернути увагу.

У моді зачіска хвилястий боб 2021

Без перебільшення, боб стрижка жіноча з чубчиком – маленький шедевр. Річ у тім, що хвилястий боб водночас і ненав'язливий, і привертає увагу. Якщо у вас від природи трохи хвилясте волосся, то укладати цю зачіску простіше простого: все, що потрібно, це дати волоссю висохнути природним шляхом.

Але хвилі можна і створити: для цього знадобляться, наприклад, великі бігуді. Чубчик в цьому разі може бути різним, але якщо хочете ефектну стрижку на виході, тоді робіть дуже короткий чубок – його ще називають "дитячим".

Модна жіноча стрижка боб з чубчиком 2021
Модна жіноча стрижка боб з чубчиком 2021 / Instagram

Лонг боб з чубчиком у тренді

Ще одна модна стрижка жіноча 2021-2022 - це лонг боб, або лоб з чубчиком. Суть стрижки в тому, що довжина волосся варіюється між плечем і ключицею, а завершує образ - чубчик. Подовжений боб з чубчиком - якщо дивитися правді в очі, є однією з найбільш класичних зачісок серед створених. Проте, зараз він знову на вершині моди, і не в останню чергу через універсальність – сучасні жінки обожнюють практичні стрижки, які дозволяють їм легко змінюватися.

Модна жіноча стрижка боб з чубчиком 2021
Модна жіноча стрижка лонг боб з чубчиком 2021 / Instagram

Чубчик в цьому разі можна зробити будь-який: і на дві сторони, і прямий, і ультракороткий, і подовжений на бік. Залежно від того, якими буде основне волосся – прямим гладким або текстурованим, у кожному конкретному випадку вийде неповторний варіант, і це неоціненно!

Детальніше про те, як визначити свій тип волосся, можете дізнатися у нашому сюжеті:

Французький боб 2021 з чубчиком

Сьогодні якщо і є зачіска, за якою всі уважно стежать, то це френч боб родом з 1920-х - ось уже століття він не припиняє змінюватися й усіх дивувати. Сміливий і динамічний, цей короткий боб з чубчиком ідеально пасує і для тонкого волосся, і для густого.

Модна жіноча стрижка боб з чубчиком 2021
Модна жіноча стрижка френч боб з чубчиком 2021 / Instagram

Сила стрижки - у довжині: вона значно вища від плечей і трохи нижча від вух. Завдяки цьому модна стрижка жіноча 2021 2022 паризький боб гарно підкреслює риси обличчя й елегантно відкриває шию. Прикрашає стрижку - чубчик.

читайте такожУ моді стрижка на середнє волосся довгий боб - вдала зачіска для стильного образу на кожен деньРаніше повідомлялося, в сезоні літо 2021 у тренді шари. Сьогодні існує безліч модних варіантів оновити зачіску. Але один - особливо омолоджує - це так звана жіноча коротка стрижка ботокс, або короткий шег! Кращої стрижки для жінок після 50 років сьогодні ви навряд чи знайдете!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти