У моду на осінь-зиму 2021 2022 увійшли незрівнянні штанні костюми в стилі 70-х

28 вересня 2021, 15:28
Штанні костюми стали однією з найбільших модних тенденцій осені. Водночас носити їх можна не тільки до офісу.

Попри те, що зараз в моді тьма варіантів приголомшливих джинсів, і легко можна заблукати під час пошуку стильних штанів, в осінньому сезоні штанні костюми жіночі раптово стали для багатьох чимось на кшталт маяка в нічному океані.

І це цілком зрозуміло: після карантинного року, в якому жіночі костюми штанні самотньо висіли в шафі, і нікому не було до них діла, за ними всі скучили.

Саме тому їх популярність зростає з неймовірною швидкістю. І серця багатьох жінок не здатні встояти перед ними, вони тануть, як перший сніг на сонці - бо модні жіночі костюми 2021 зачаровують своєю зручністю, універсальністю й елегантністю!

Так штанні костюми 2021 стали однією з найбільших модних тенденцій осені. Водночас носити їх можна не тільки до офісу або на ділову зустріч. Ба більше: сьогодні костюми – це чудовий наряд майже для всіх, незалежно від стилю.

Головне - знайти модель, яка виправдає ваші очікування: підкреслить індивідуальність, підкреслить фігуру або додасть образу легкості, яка зазвичай тягнеться шлейфом за костюмами у стилі оверсайз.

Те, який вигляд має костюм, багато в чому залежить від аксесуарів і деталей, якими ви доповнюєте образ. Сумки, взуття і навіть зачіски - це прості способи перетворити костюм з повсякденного варіанту у розкішний та елегантний.

Модні жіночі штанні костюми 2021 2022: на що звернути увагу

Якщо ви натура тонка та романтична, то знахідкою для вас стануть модні штанні костюми блакитного, фіолетового, лимонного, бежевого і навіть сріблястого відтінків.

Ділові жінки можуть сміливо вибирати костюми, виткані з класичної кольорової палітри. Зокрема, на особливу увагу заслуговують чорні, білі, сірі, сині і зелені штанні костюми.

читайте такожУ моду на осінь-зиму 2021 2022 повернулися незвичайні штани, які можна носити з сукнею

А для всіх тих, хто хоче стати центром Всесвіту, знахідкою стануть жіночі штанні костюми 2021 2022 з принтами. Якщо побачите екстравагантні варіанти в клітку або сміливі моделі у смужку, то беріть без роздумів, адже вони у тренді.

Ділові жіночі костюми 2021

Лаконічний силует, прямий крій та рівні лінії – це основа сучасного ділового костюма, і завдяки цьому образ стає строгим і вишуканим. Трохи пом'якшити й освіжити його допоможуть модні топи та красиві блузки – ось тут можете дозволити собі будь-які експерименти.

Щоправда, уникайте моделі костюмів з розкльошеними, укороченими і широкими штанами – вони, звичайно ж, теж актуальні, але виключно в межах вуличної моди.

Штанний костюм жіночий вечірній 2021

Тут головними є матеріали, з яких пошиті костюми, і вони повинні бути розкішними! Якщо хочете штанний костюм, який стане гідною альтернативою вечірній сукні, тоді орієнтуйтеся на моделі, в основі яких - жаккард, оксамит, шовк, атлас і, звичайно ж, блискітки, без яких мода осінь-зима 2021 2022 немислима.

читайте такожУ моду на осінь-зиму 2021 2022 увійшли незвичайні кросівки жіночі з яскравими акцентами

Тільки не забудьте про деталі: вдалий макіяж, зачіска, сумка і взуття можуть доповнити ансамбль, але можуть його й зіпсувати.

Елегантні костюми жіночі знайдете у фантастичному показі колекції одягу Elie Saab осінь-зима 2021 2022:

Штанні костюми вільного крою

Якщо взуття на підборах – це не про вас, і ви віддаєте перевагу кросівкам або міцним черевикам, тоді орієнтуйтеся на штанні костюми з вільною посадкою. Крім того, лаконічні приталені варіанти зі штанами прямого крою теж відмінно пасують для повсякденного образу.

У моду повертаються штанні костюми в стилі 70-х

У сезоні осінь-зима 2021 2022 у тренді 70-і, тому готуйтеся до того, що комплекти з розкльошеними штанами будуть всюди. Для того, щоб образ виглядав сучасніше, додайте великі сережки, топ та акуратне взуття на підборах.

Жіночі штанні костюми неймовірної краси знайдете в показі колекції одягу Michael Kors осінь-зима 2021 2022:

Раніше йшлося про те, що у моду на осінь 2021 увійшли ефектні кардигани в стилі 50-х. Це традиційний короткий крій, виріз напівкруглий або V-подібний і дрібні ґудзики. Ідеально ці модні короткі кардигани 2021 поєднуються з щільними спідницями і штанами.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти