У моду на зиму 2022 повернулася заворожлива стрижка на середнє волосся у стилі загадкових 70-х

30 жовтня 2021, 19:32
Жіноча стрижка шеггі красномовно доводить, що краса - циклічна, адже ми знову сходимо з розуму за чуттєвими і таємничими образами у стилі 70-х.

Ще ніколи жіноча стрижка шеггі не була настільки потрібною, як в сезоні осінь-зима 2021-2022. У такі невизначені часи, які ми зараз проживаємо, все, чого ми хочемо, щоб наше волосся було красивим і практичним! Тому пухнасте волосся в усьому світі опинилося на вершині популярності!

Сучасна і проста в догляді, кудлата зачіска жіноча в стилі 1970-х повернулася в моду і стала незамінною для тих, хто хоче змінити свій зовнішній вигляд, але без революцій і потрясінь. А так буває, що душа жадає нових відчуттів, але водночас від експериментів стримує певний страх.

Шеггі стрижка 2021 відрізняється від того класичного варіанту, який викликав фурор 50 років тому. Ба більше: вона пішла далеко від тієї стрижки, до якої ми вже трохи звикли в останні кілька сезонів. Стрижка шеггі з чубчиком виглядає зараз дещо жорстко і грубо. Водночас без перебільшення можна сказати, що модні стрижки осінь-зима 2021 2022 завдяки цьому романтичному та трохи меланхолійному варіанту тільки виграли.

Шеггі стрижка на середню довжину є оптимальною для прийдешньої зими, але також на особливу увагу заслуговує варіант до плечей. Крім того, шари довші, ніж у 70-х роках, у той час, як рух цій зачісці надає в основному ваша власна текстура волосся.

З боків волосся закриває вуха, а родзинкою відомої зачіски є подовжений чубчик на два боки. Також ви можете зробити чубок-фіранку до рівня брів - вийде дуже стильно і привабливо. І навіть якщо у вас кучеряве волосся, то не поспішайте відмовлятися від чубчика і зачіски загалом – шеггі у стилі 70-х просто створена для вас.

Ми зібрали для вас фотогалерею, яка доводить одне - модні стрижки осінь-зима 2022 чудові і чарівні, бо серед них є заворожлива шеггі!

Жіноча стрижка шег красномовно доводить, що краса - циклічна, адже ми знову сходимо з розуму за чуттєвими і таємничими образама, які подумки забирають нас в далеке минуле. Щоправда, частково успіх стрижки пояснюється тим, що shaggy – супердемократична і пасує власницям волосся будь-якої структури.

читайте такожУ моді незрівнянна стрижка до ключиць клавікут, яка пом'якшує риси обличчя й ідеально пасує всім

Жіноча стрижка на середнє волосся шеггі 2021 2022 - це, як правило, пасма, які хаотично стрижуть по всій голові, і вони гарантують обсяг і гарний силует протягом декількох місяців. Крім того, стрижка шеггі на тонке волосся пасує ідеально, тому всі ті, для кого це питання зараз на першому місці, можуть взяти для себе цю зачіску на озброєння.

Стрижка шеггі осінь-зима 2021 2022
Стрижка шеггі осінь-зима 2021 2022 / Instagram

Особливих зусиль для укладання вам не знадобиться – стрижка шеггі без укладання виглядає природно і чарівно. Але якщо ваш принцип "кращий експромт - це добре підготовлена імпровізація", тоді можете додати легкий крем для укладання. У будь-якому разі волосся потрібно сушити безладним способом.

Стрижка шеггі осінь-зима 2021 2022
Стрижка шеггі осінь-зима 2021 2022 / Instagram

Також зверніть увагу на колір волосся. Якщо вирішите зробити шеггі своєю візитівкою на кілька найближчих сезонів, то врах*йте, що найкращий вигляд вона має на однотонному волоссі. Стрижка шеггі 2021 на коротке волосся і на середнє відмінно "товаришує" з шоколадними і медовими відтінками, а також вона має добрий вигляд на платинових блондинках.

Стрижка шеггі осінь-зима 2021 2022
Стрижка шеггі осінь-зима 2021 2022 / Instagram

У сюжеті нижче ви можете дізнатися, що робити, якщо у вас випадає волосся:

читайте такожНаймодніші повсякденні стрижки на коротке волосся 2021 2022, перед якими неможливо встоятиНагадаємо, якщо всі ваші думки зараз зайняті тим, як здаватися вищою, то знайте: вихід є. Модні стрижки осінь-зима 2021 2022 можуть легко мрію зробити реальністю - у тренді стильні зачіски, які візуально можуть подарувати вам кілька додаткових сантиметрів зросту.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти