На Миколаївщині вибух у житловому будинку забрав ще одне життя

27 листопада 2021, 20:46
У Новій Одесі Миколаївської області після вибух в житловому будинку помер раніше евакуйований з сусіднього під'їзду чоловік.
1638010407-2943.jpg
Від вибуху загинув чоловік / Фото t.me/dsns_telegram

У Новій Одесі Миколаївської області після вибуху в житловому будинку помер раніше евакуйований з сусіднього під'їзду чоловік, повідомила пресслужба Миколаївської ОГА.

"За попередніми даними, одна особа загинула (літній чоловік, якого евакуювали з сусіднього під'їзду). Ймовірна причина - зупинка серця на тлі серцево-судинної недостатності", - йдеться в повідомленні.

Пошуково-рятувальна операція триває. Представники Миколаївської облорганізації Товариства Червоного Хреста України розгорнули штаб для надання допомоги постраждалим мешканцям.

відео дня

Повідомляється, що проведена екстрена евакуація 62 жителів постраждалого будинку і більше 20 осіб жителів сусіднього будинку. Інформація про кількість постраждалих уточнюється.

читайте такожУ Києві в житловому будинку прогримів потужний вибух, йшов густий дим

Вибух у Новій Одесі

У суботу, 27 листопада, о 09:20 в місті Нова Одеса в п'ятиповерховому житловому будинку стався вибух побутового газу на останньому поверсі. За інформацією рятувальників, зруйновано дві квартири на четвертому і дві квартири на п'ятому поверхах.

За попередніми даними, постраждали три людини. Їх передали медикам. У однієї людини попередньо перелом руки і пошкодження хребта, дві людини знаходяться в шоковому стані.

З пошкодженого під'їзду евакуювали 50 осіб. За даними Нацполіції, в квартирі на четвертому поверсі можливо знаходиться жінка, яка проживала сама.

Сьогодні на місці потужного вибуху, який стався в житловому будинку Нової Одеси, рятувальники деблокували тіло жінки з квартири. Медики констатували її смерть, повідомляє прес-центр Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти