Весна 2023 року буде цікавою: екстрасенс спрогнозував місяць, в якому стихнуть бої в Україні

20 жовтня 2022, 14:26
Екстрасенс Макс Гордєєв каже - незрозуміло, коли остаточно закінчиться війна в Україні. Але все ж спрогнозував терміни, коли стихнуть бої.
Екстрасенс, ВСУ
Екстрасенс, ВСУ / пресслужба Макса Гордєєва, сайт президента України

Березень майбутнього року буде дуже цікавим у плані закінчення боїв на фронтах україно-російської війни. Про це заявив відомий екстрасенс Макс Гордєєв в коментарі YouTube-каналу "Фабрика новин".

"Вже зараз все йде до завершення цієї війни. Я так скажу ‒ велика ймовірність того, що закінчиться війна... Давай так, щоб не бути голослівним. На даний момент і всі мої колеги, і я в тому числі, приходимо до того, що до кінця березня наступного року може закінчитися не війна, а активна фаза. Причому дуже така - "прильоти" і все інше. Щось буде в березні таке, причому в двадцятих числах. [ ... ] Березень-місяць буде дуже цікавим в майбутньому році", - заявив екстрасенс.

Нагадаємо, астролог Дмитро Уранус прогнозував, що протягом осені 2022 року Росія може звернутися до України з проханням провести переговори і запропонує "мирні угоди". Однак, за його словами, Україні не слід підписувати такі "мирні угоди", адже в такому випадку через 9-10 років Росія може напасти на Україну знову.

Раніше астролог Марина Скаді попереджала, що влітку сформувалися нові реалії, які і визначать хід війни в Україні, Вона також прогнозує, що вже найближчим часом відбудеться кульмінація бойових дій на одному з напрямків – Донбас або південь України. І нібито після цього результат війни буде прийнятий усіма учасниками.

Справка, экстрасенс

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти