Щастить по життю: названі 3 найбільш фартових знака зодіаку

13 вересня 2022, 19:24оновлено 14 вересня 2022, 15:29
Три знака зодіаку отримують від життя все.
Гороскоп жовтень 2022
Гороскоп на жовтень 2022 - 3 знака-щасливчика по життю / ua.depositphotos.com

Три представника зодіакального кола народилися під щасливою зіркою. Їм легше домогтися успіхів і втілити в життя бажане. Доля підносить їм щедрі подарунки на золотому блюдечку.

Про те, хто зі знаків китайського гороскопу може вважатися щасливчиком, читайте в матеріалі: Улюбленці фортуни: знаки східного гороскопу з найбільшим везінням.

Астрологи назвали три знаки гороскопу, яким не потрібно докладати великих зусиль, щоб привернути увагу примхливої удачі. Вона часто буває на їхньому боці.

Тілець

Представники земного знака часто ростуть в люблячій сім'ї, оточені любов'ю і увагою. Вони не відчувають потреби і поневірянь, і, подорослішавши, часто намагаються відтворити таку ж модель відносин. Великі трудоголіки, вони прагнуть забезпечити коханим людям комфортне існування. Свою другу половинку вони шукають довго і зустрівши, створюють міцну сім'ю. Ці люди прагнуть прожити життя на максимумі, насолоджуючись кожною хвилиною.

читайте такожБагатство звалиться на голову: 3 знаки зодіаку зірвуть великий куш до кінця вересня

Лев

Дитинство Левів часто супроводжується моментами розчарувань, які загартовують характер і підносять важливі уроки. З самого раннього віку Леви твердо відстоюють свої інтереси, а подорослішавши, стають амбітними людьми, які вкладають душу в роботу. Їх сміливість рішучість і цілеспрямованість і є ключем незвичайного везіння. Вищі сили допомагають їм у всіх починаннях. Щастить вогняному знаку і в особистому житті. Сімейне життя Левів дуже часто стає предметом заздрості оточуючих.

читайте також2023 - рік якої тварини за східним календарем: в чому зустрічати і що готувати

Водолій

Водолії - везунчики по життю. Незважаючи на життя повне труднощів, їм завжди вдається заручитися фортуною і знайти вихід навіть з найбільш скрутних ситуацій. Вони довго можуть перебувати в пошуку справи до душі, проте визначившись, досягають висот за що б не взялися. Їх життя сповнене подорожей і яскравих подій, вони з легкістю можуть змінити як місто, так і країну проживання. Вони рано вступають в шлюб і намагаються зробити своє особисте життя максимально гармонійним.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти