Снігопад у Києві: на вулицях працює близько 300 одиниць спецтехніки

20 грудня 2021, 21:01оновлено 20 грудня 2021, 22:33
Близько 300 автомобілів спецтехніки КП "Київавтодор" працюють зараз на вулицях столиці. Дороги обробляють протиожеледними засобами.
Снігопад у Києві: на вулицях працює близько 300 одиниць спецтехніки
Київ бореться з негодою-Кличко / фото Київвечірний

На вулицях Києва ввечері в понеділок, 20 грудня, через сильний снігопад, вже працює близько 300 одиниць спецтехніки КП "Київавтодор".

Влада міста робить все можливе, щоб оперативно впоратися з негодою, йдеться в сьогоднішній заяві мера Києва Віталія Кличка.

"Близько 300 автомобілів спецтехніки КП "Київавтодор" працюють зараз на вулицях столиці. Дорожники обробляють протиожеледними засобами, в першу чергу, підйоми і спуски, вулиці з бруківки, мости, тротуари. Вночі синоптики прогнозують значне зниження температури. Звертаюся до водіїв бути обережними, а також не паркувати авто на узбіччях вулиць, де вони будуть заважати снігоприбиральній техніці розчищати дороги і проїзди", - підкреслив Кличко.

відео дня
Снігопад у Києві: на вулицях працює близько 300 одиниць спецтехніки

Він також зазначив, що кількість снігоприбиральної техніки і місця, де вона працює, можна відстежити в режимі реального часу на інтерактивній карті.

Як повідомляє КМДА, Спецтехніка "Київавтодору" та працівники профільних комунальних підприємств під час снігопадів працюватимуть цілодобово.

Погода в Києві

У Києві у вівторок очікується значне похолодання, температура вночі знизиться до 9-11° морозу, вдень до 7-9°, а на дорогах столиці очікується ожеледиця (і рівень небезпеки, жовтий).

Зазначається, що у вівторок у столиці також очікується невеликий сніг. 22-23 грудня в місті збережеться холодна погода з температурою вночі 11-13° морозу, вдень 6-8° морозу.

У КМДА нагадують, що в Києві вже почали роботу пункти обігріву, в які може звернутися кожен, хто потребує морозні дні.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти