Волосся росте як на дріжджах: дешева нікотинова кислота створить диво з вашим волоссям

12 липня 2022, 19:18
Нікотинова кислота знайдеться в кожній аптеці, а її застосування не тільки зупинить випадання волосся, але і зробить їх довгими, красивими і здоровими.
волосся, ампули, нікотинова кислота
Нікотинова кислота допоможе відростити волосся / pixabay.com

Багато дівчат стикалися з проблемою випадіння волосся. Для деяких це катастрофа, адже красиве, доглянуте і густе волосся виглядає в рази краще, ніж тонкі і тьмяні пасма.

Зараз існує величезна кількість дорогих салонних процедур, навіть пересадка волосся. Але що робити тим, хто не має можливості витрачати тисячі, а то й десятки тисяч гривень на догляд за волоссям?

Нікотинова кислота - це дешевий аптечний засіб. Він довів, що дійсно може допомогти відростити красиве і довге волосся. Варто відзначити, що цей засіб користується популярністю не тільки серед звичайних людей із середньостатистичним доходом, а й серед відомих блогерів, які можуть дозволити собі дорогий і професійний догляд.

Нікотинова кислота. Що це таке і як вона діє

Нікотинову кислоту без проблем можна знайти мало не в кожній аптеці. Цей засіб продається в ампулах. Можна відразу підкреслити, що це вітамін РР з групи В. Цей вітамін допомагає організму провести окислення, метаболізм білків і амінокислот. Також він допомагає транспортувати водень і дихати тканинам.

Нікотинова кислота розширює дрібні кровоносні судини і покращує мікроциркуляцію крові. Завдяки цьому всьому волосся дійсно починає значно менше випадати і навіть поліпшується його зростання.

Але навіть це ще не все. Вітамін РР, з якого складається аптечний засіб, здатний відновити пошкоджені волосяні цибулини і пробудити нові. Нікотинова кислота зміцнює коріння, що дозволяє волоссю рости довгими і не випадати через власну вагу. Засіб також знижує вироблення шкірного сала.

Волос
Як відростити волосся за допомогою нікотинової кислоти / ua.depositphotos.com

Як використовувати нікотинову кислоту для волосся

Щоб отримати ефект від використання нікотинової кислоти, необхідно дотримуватися чітких правил.

Варто пам'ятати, що цей засіб найчастіше продається в ампулах. Його звичайно можна купити і у флаконі з дозатором, проте більш поширений саме перший варіант.

Перед нанесенням волосся повинне бути чистим - злегка вологим або сухим. Нікотинову кислоту необхідно розподілити по всій шкірі голови і втирати в коріння волосся масажними рухами. Пам'ятайте, волосся не повинне бути занадто мокрим, так як засіб не зможе затриматися на шкірі і розтечеться по довжині волосся. Таким чином бажаного результату ви не зможете отримати.

Нікотинову кислоту не потрібно змивати після нанесення. Рекомендується використовувати її кожні два-три дні протягом двох місяців.

Важливо: перед нанесенням засобу на шкіру голови, проведіть алергічну пробу - змастіть нікотиновою кислотою невелику ділянку шкіри на руці. Якщо почервоніння не з'явилося, то значить, що алергії у вас немає.

Для чого ще можна використовувати нікотинову кислоту

Цей засіб не тільки може покращити ріст волосся, але також здатний допомогти позбутися шкірних проблемних висипань. Нікотинову кислоту можна використовувати навіть для обличчя, але робити це краще в поєднанні з іншими компонентами - наприклад, з алое.

Згідно з дослідженнями, застосування крему з вітаміном РР, який міститься в засобі, протягом двох місяців зменшив пігментні плями на обличчі і почав вирівнювати тон шкіри. Все завдяки тому, що нікотинова кислота регулює ліпідний обмін, що сприяє поліпшенню загального стану шкіри, зменшенню висипань і почервоніння.

Вітамін РР допомагає в боротьбі зі зморшками.

читайте також7 розумних трюків для красивих і блискучих волосся, які не коштують ні копійки

Нагадаємо, раніше ми розповідали про те, чи можна мити голову кожен день і як це зробити так, щоб не зіпсувати стан волосся.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти