Війна 24 лютого - як пустити вівцю в стадо вовків: чому Путін фатально помилився - нумеролог

20 червня 2022, 11:00оновлено 20 червня 2022, 13:53
Як каже відомий український нумеролог Лариса Браницька, будь-які атаки в день 24 лютого свідомо були приречені на провал ‒ в кінцевому підсумку.
Путина
Нумеролог пояснила, чому Путін фатально помилився-колаж ua.depositphotos.com/

24 лютого 2022 року ‒ дата, яку російський диктатор Путін обрав як день початку повномасштабної військової агресії проти України ‒ за всім канонам нумерології є дуже і дуже несприятливою для нього. Про це заявила відомий український нумеролог Лариса Браницька, повідомляє портал "КП в Україні".

"24 лютого знаходиться під символом "Арсенал володаря" ‒ тобто знак зброї, бронетехніки і підготовки до боїв. Це дуже негативний день, тому як будь-які дії, під час нього ким-небудь зроблені, приведуть до дуже і дуже поганим і наслідків для нього. Починати війну в такий день - практично те ж саме, що і запускати вівцю прямо в вовчу зграю. Будь-які атаки в цей день свідомо будуть приречені на провал ‒ в кінцевому підсумку", - сказала вона.

читайте такожАстролог розповіла, коли закінчиться війна і буде підписаний мирний договір

Нагадаємо, раніше відомий український фахівець з нумерології Владислав Грицай говорив ‒ лідер російської кривавої диктатури Володимир Путін, швидше за все помре після того, як трапиться зрада когось із його оточення. Причому нумеролог говорив, що найвищі шанси на те, що зрадником буде міністр оборони РФ Сергій Шойгу.

"Є великі шанси, що Путіна зрадять свої. Я проводив нумерологічний аналіз різних сценаріїв. Найвірогідніший, що все запалає в Мінську. Швидше за все, саботаж генералів і їх змова. Потім палахкотить Санкт-Петербург. Потім "загориться" в Сибіру. Ну і в самому кінці вже - Москва".

Кількома місяцями раніше Грицай стверджував - що майбутній, 2023 рік, очікується вкрай непростим для українців. А ось вже навесні-2024 в Україні почнеться хвиля позитиву.

"У 2023-му в українців будуть багато конфліктів і проблем. А в 2024-му почнеться повне процвітання", - підсумував фахівець.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти