"Час для успішного контрнаступу": астролог розповів, що принесе ретроградний Меркурій у травні

28 квітня 2023, 17:17
Астролог зауважив, що до 15 травня Меркурій залишатиметься ретроградним, тому не варто робити важливі покупки.
'Час для успішного контрнаступу': астролог розповів, що принесе ретроградний Меркурій у травні
Астролог розповів, що принесе ретроградний Меркурій у травні / Фото УНІАН, ua.depositphotos.com

Відомий астролог Влад Росс склав гороскоп на травень 2023 та розповів, які сюрпризи приготував ретроградний Меркурій. Про це Росс розповів в інтерв'ю Главреду.

Як зазначив астролог, до 15 травня Меркурій залишатиметься ретроградним, тому не варто робити важливі покупки. Особливо це стосується нерухомості та автомобілів, хоча старі авто купувати можна.

"Меркурій у своєму ретроградному русі в травні буде досить гармонійним, тому період підійде для завершення або відновлення старих справ, перш за все, пов'язаних із торгівлею, навчанням, транспортом та іншими меркуріанськими справами. До речі, це буде сприятливий час для гармонійного та успішного контрнаступу українських військ із метою звільнення всіх захоплених Росією територій України", - розповів Росс.

За його словами, гармонійний Меркурій у знаку Тельця надасть більше шансів не припуститися фатальних помилок або вчинити необдумані дії. Увага в цей час буде чіткою і сконцентрованою. Втрат буде не так уже й багато.

"Однак Телець може впливати на швидкість мислення і послужити стримуючим чинником. Утім, поспішати з ухваленням будь-яких рішень, особливо в першій половині місяця, не варто. Не потрібно прагнути вирішувати питання активно і блискавично: це не найліпший час для швидких рішень – краще гарненько все обміркувати, зважити і остаточно все вирішити в більш вдалий час. Меркурій створить більш сприятливий період після молодика в Тельці 19 травня", - зауважив астролог.

Нагадаємо, нещодавно астролог Влад Росс заявив, що російському диктатору Володимиру Путіну залишилося недовго. Вже зовсім скоро його влада "буде тріщати по швах".

Раніше астролог Ангеліна Вакуліна розповіла, що війна в Україні триватиме, але українські захисники можуть зовсім скоро відбити окуповані території. За її словами, РФ незабаром сама відмовиться від захоплених територій.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Дивіться відео про те, який прогноз на травень дав в інтерв'ю Главреду Влад Росс:

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти