Все приречено на провал: астролог назвав найневдаліші дні жовтня 2022

10 жовтня 2022, 02:17
У другий місяць осені Сатурн буде статичним. У цей період не варто починати нічого серйозного, оскільки це може несприятливо позначитися на розвитку справи.
Влад Росс
Влад Росс назвав найневдаліші дні жовтня 2022 / Фото УНІАН

Астролог Влад Росс склав гороскоп на жовтень 2022 і назвав дати, коли не варто міняти роботу, і, в цілому, можуть виникати різні перешкоди та перепони в справах.

За словами фахівця, з 19 по 27 жовтня планета Сатурн буде статичною. У цей період не варто починати нічого серйозного, оскільки це може несприятливо позначитися на репутації та розвитку справи, розповів Росс в інтерв'ю Главреду.

Що ще не можна робити в період статичності Сатурна:

  • цей час не підійде для переходу на нову роботу. Тому не варто міняти рід діяльності в останню декаду жовтня;
  • це невдалі дні для початку важливого проекту, будівництва.

"В принципі, все те, що повинно мати серйозні перспективи, в останню декаду жовтня починати не варто, і закладка фундаменту ні до чого не призведе. Можуть виникати серйозні перешкоди в будь-яких справах", - сказав астролог.

"До слова, це найкращий час для знищення вертикалі влади Путіна", - додав Влад Росс.

Як повідомляв Главред, раніше Влад Росс склав любовний гороскоп на жовтень 2022 і розповів, що найкраще робити в романтичних стосунках в цей час, а що - категорично не варто.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди справджуються, а збіги можуть бути випадковими.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти