Вихід до Азовського моря і низка військових успіхів: астролог порадував прогнозом про наступ ЗСУ

11 вересня 2023, 07:30
Астролог Влад Росс передбачив, коли будуть повністю звільнені Херсонська І Запорізька області, а також коли ЗСУ підійдуть до Криму.
 Астролог розповів, коли українські війська вийдуть до Криму та звільнять увесь південь України
Астролог Влад Росс спрогнозував, коли ЗСУ вийдуть до Азовського моря / Главред

Вихід Збройних сил України до Азовського моря і Криму не за горами – це перспектива найближчих місяців. Про це в коментарі Главреду заявив астролог Влад Росс.

Астролог переконаний, що історично важливий прорив українських сил оборони до Азовського моря відбудеться в середині жовтня, коли Марс увійде в 1-й градус знака Скорпіона.

"У середині жовтня, починаючи з 12-го числа, відбудуться несподівані та значущі події на фронті. У цей час ЗСУ можуть вийти на важливі точки", – зазначив Влад Росс.

За словами астролога, після звільнення Токмака, яке вдасться здійснити у вересні, українська армія буде здобувати все більшу перевагу на фронті.

"Незабаром після Токамака ми можемо вийти і на Волноваху, і на Бердянськ", – уточнив Влад Росс.

Найскладніше, за прогнозом астролога, буде звільняти Мелітополь.

"Мелітополь ми візьмемо в самому кінці. Цілком можливо, що впритул до Криму ми підійдемо набагато раніше, ніж візьмемо Мелітополь", – додав Влад Росс.

Дивіться прогноз астролога Влада Росса про те, коли будуть звільнені Херсонська та Запорізька області:

У будь-якому випадку саме друга половина жовтня і листопад будуть пов'язані з великим раптовим проривом українських військ і закріпленням їх на нових позиціях, резюмував астролог.

Крім того, Росс зазначив, що не так уже й довго залишилося боротися за звільнення Херсонської та Запорізької областей.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

"Після смерті Володимира Путіна (а я прогнозую, що це станеться в 2023 році), в той самий момент, коли його не стане, Херсонська І Запорізька області будуть звільнені. Навіть якщо це не буде повністю оформлено в 2023 році, то навесні 2024-го Херсонська й Запорізька області повністю повернуться під контроль України", – запевнив Влад Росс.

Нагадаємо, раніше астролог Влад Росс склав докладний гороскоп на вересень-2023 для всіх знаків зодіаку і назвав головних щасливчиків місяця. Крім того, Влад Росс спрогнозував, якою буде погода в Україні восени 2023 року, коли чекати бабиного літа, дощів і заморозків.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Те саме стосується різних тестів, характеристики людини по імені тощо. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти