Закидають ракетами: трьом містам України наприкінці липня загрожує небезпека

26 липня 2022, 12:49
Астролог Ангеліна Вакуліна назвала міста України, яким в кінці липня 2022 року може загрожувати серйозна небезпека.
російська ракета
Трьом містам України наприкінці липня загрожують ракетні атаки / Фото УНІАН, ua.depositphotos.com

Наприкінці липня від ракетних ударів можуть постраждати три українські міста - Харків, Лисичанськ і Полтава. Про це свідчить гороскоп для України на кінець липня 2022, який склала астролог Ангеліна Вакуліна і опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

За словами фахівця, наприкінці липня можуть активізуватися бойові дії, тому не слід нехтувати сигналами повітряної тривоги.

Крім того, Вакуліна зазначила, що в серпні, вересні та жовтні буде складна ситуація в Україні. Війна почне потихеньку сходити нанівець лише до кінця поточного року.

Як повідомляв Главред, війна в Україні може затягнутися, але найголовніше - будь-яким способом вистояти до кінця року. У вересні бойові дії знизять обороти, але війна ще не закінчиться. Такий прогноз озвучила астролог і екстрасенс Анна Єфремова.

У свою чергу, переможець Битви екстрасенсів 20-го сезону Арман Цибульський заявив, що війна в Україні закінчиться нескоро. За його словами, в бойових діях теж не варто чекати перелому - буде перемагати то одна, то інша сторона.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти