Навіщо додавати гліцерин у пральну машину: результат здивує

3 вересня 2022, 04:45
Гліцерин здатен пом'якшити воду та тканину. Таким чином, речі після прання будуть м'якими та гладенькими.
стирка, глицерин
Чим замінити кондиціонер для одягу / ua.depositphotos.com

Хоча б раз на тиждень кожна господиня закидає речі у пральну машину, аби вони стали чистими та мали приємний запах. У магазинах є великий асортимент порошків, а також кондиціонерів для білизни. Останні, до речі, роблять речі м'якими.

Але що робити, якщо у вас закінчився кондиціонер чи хочеться просто відмовитись від хімії та скористатись чимось натуральним?

Ми знайшли дієвий спосіб, який дійсно зробить після прання ваші речі м'якими та гладенькими, до того ж ще й додасть їм приємний аромат. При цьому, цей спосіб точно не буде шкодити вашому здоров'ю. Ним можна користуватися навіть при пранні речей немовлят.

Виявилось, що досвічені господині додають у пральну машину гліцерин замість звичайного кондиціонеру з магазину.

Гліцерин - безпечна речовина рослинного походження, яка входить не лише в косметичні засоби, а навіть у лікарські. Ця речовина покращує тонус шкіри, тому її активно додають у креми проти зморшок. При кімнатній температурі гліцерин є густою рідиною без запаху і злегка солодкуватим смаком.

Навіщо додавати гліцерин у пральну машину: результат здивує
Чим замінити кондиціонер для одягу / ua.depositphotos.com

Як використовувати гліцерин під час прання

Для досягнення результату буде достатньо двох столових ложок гліцерину. Його слід налити у контейнер для кондиціонеру. До гліцерину можна додати кілька капель ефірної олії з улюбленим ароматом, наприклад, лавандовим. У такому випадку речі не лише будуть мати приємний запах, а ще й відлякуватимуть міль.

У пральній машині гліцерин буде пом'якшувати воду та тканину. Це полегшить звільнення від відкладень на матеріалі. Крім того, таке прання ще й полегшить прасування одягу та зменшить статичну електрику.

Нещодавно Главред розповідав про те, навіщо господині додають порошок для прання речей у пилосос.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти