Навіщо господині посипають килим корицею перед тим, як пилососити: хитринка під час прибирання

19 лютого 2023, 01:35
Проста порада полегшить прибирання, а в кімнатах надовго затримається приємний аромат.
Пылесос, корица
Кориця допоможе позбутися неприємного запаху від пилососа/ ua.depositphotos.com

Якщо ви власник чи власниця такої корисної вдома техніки, як пилосос, то час від час у вас могло виникати запитання, чому йде неприємний запах з пилососа. У цієї проблеми може бути кілька причин: переповнений пилезбірник, забитий фільтр, утворення засмічення у шлангу або ж несправність внутрішніх деталей.

Звісно, якщо ви відчули неприємний запах з пилососа, спочатку потрібно визначити причину цього та оперативно її усунути.

Але бувають випадки, коли вже й пилезбірник спустошили, і фільтр зі шлангом прочистили, а запах все одно нікуди не подівся. Справа у тому, що саме сміття, яке збирається у ємності всередині пилососа, є привабливим середовищем для різноманітних бактерій. Вони розмножуються у ньому і можуть викликати появу неприємного запаху.

відео дня

У такому випадку не варто панікувати. Якщо ви вже очистили сам пилосос, то для боротьби з неприємними запахами, які ще залишилися, можна скористатися народними засобами. Наприклад, меленою корицею.

Навіщо посипати килим корицею

Якщо ви помічали, що після використання пилососа в кімнаті залишається неприємний запах, побороти цю проблему допоможе звичайна кориця. Для цього потрібно за пів години до прибирання посипати килим таким пахучим порошком.

Коли ви будете пилососити, кориця нейтралізуватиме неприємний запах у пилососі та не дозволить йому поширюватися кімнатою. Після прибирання у вас вдома залишиться приємний аромат таких прянощів.

Раніше Главред розповідав про 7 простих способів, як позбутися неприємного запаху з пилососа. Крім його очищення, є засоби, які можна насипати всередину, щоб нейтралізувати запах.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти