Загадка для найкмітливіших: тільки одиниці знайдуть злодія у лікарні

10 червня 2023, 11:39оновлено 11 червня 2023, 11:02
У лікарняній палаті заховався злодій, і його потрібно знайти всього за 8 секунд. Не кожному вдасться знайти правильну відповідь.
Головоломка, девушка
Лише одиниці знайдуть злодія у лікарні всього за 8 секунд/ 7-Second Riddles, ua.depositphotos.com

Розгадування головоломок і різних загадок допомагає тримати в тонусі свій мозок. Регулярно виконувати такі завдання так само важливо, як займатися спортом для підтримання у формі тіла і збереження здоров’я. Наступна загадка буде під силу не кожному, адже потрібно проявити всю свою кмітливість і знайти злодія, який заховався в лікарні.

Щоб розгадати цю загадку, потрібний влучний погляд і гострий розум. До того ж, на виконання завдання дається всього 8 секунд, пише Mirror. Ви готові кинути собі виклик і спробувати виконати це завдання за такий короткий проміжок часу?

На малюнку ми бачимо чоловіка на лікарняному ліжку, кому надають допомогу медичні працівники. Поруч з пацієнтом лікар і дві медсестри. Очевидно, чоловік не у дуже хорошому стані, адже йому знадобилося підключення до різних апаратів.

відео дня

Але ця картинка, на якій зображений звичайний для лікарні сюжет, приховує у собі щось незвичайне. У лікарняній палаті заховався злодій, і його потрібно відшукати.

Спробуйте зробити це самостійно на швидкість. Але якщо 8 секунд для вас замало, не варто засмучуватися, адже загадка справді складна.

Головоломка
Потрібно знайти злодія у лікарні за 8 секунд/ 7-Second Riddles

Коли відгадаєте, де заховався злодій, можете запропонувати цю загадку своїм рідним і друзям і перевірити, кому з вас вдалося виконати завдання найшвидше.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Злодійкою є дівчина зліва на картинці. Вона видає себе за медсестру, але насправді намагається поцупити годинник. Якщо придивитися, то видно, що на її лівій руці висить наручний годинник циферблатом донизу – так, ніби це не її річ, а чужа, яка поспіхом накинута на руку.

Головоломка
Злодійка – медсестра зліва/ 7-Second Riddles

Раніше ми розповідали про головоломку на швидкість, у якій потрібно знайти число 264 серед великої кількості чисел 254 всього за 3 секунди. Складна загадка може заплутати навіть найкмітливіших, адже серед такої кількості чисел буде важко помітити одне, яке відрізняється.

Також раніше ми розповідали про головоломку, яка може ввести у ступор: потрібно знайти дивного мопса за 12 секунд. Надзвичайно складна загадка може заплутати кого завгодно, адже на перший погляд здається, що усі собаки на малюнку однакові.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти