Загадка для найуважніших: потрібно знайти загублену каблучку на підлозі

8 липня 2023, 07:05оновлено 9 липня 2023, 15:11
39732
Каблучка загубилася на поверхні, яка покрита химерними орнаментами, тому знайти її буде непросто.
Кольца, оптическая иллюзия
Потрібно знайти загублену каблучку на підлозі/ Fresherslive, ua.depositphotos.com

Різноманітні загадки та оптичні ілюзії допомагають тримати в тонусі мозок і тренувати розумові здібності. А якщо їх розгадувати щодня хоча б по кілька хвилин, то вже за короткий проміжок часу ви зі здивуванням зрозумієте, що ваша кмітливість і спостережливість стали набагато гострішими. Наступна оптична ілюзія змусить вас бути дуже уважними, адже потрібно буде знайти загублену каблучку.

Хтось впустив каблучку і вона закотилася на поверхню, яка покрита химерними орнаментами. Помітити такий маленький предмет в таких умовах буде дуже складно, і зробити це зможуть лише одиниці, пише Fresherslive.

Якщо вам подобаються головоломки та оптичні ілюзії, радимо також вирішити наступну: Загадка для найкмітливіших: потрібно знайти ключ на складному малюнку

відео дня

На виконання завдання дається всього 10 секунд, і таке обмеження у часі точно не гратиме вам на руку. Тому доведеться відкласти усе в сторону, ні на що не відволікатися і зосередитися лише на цьому завданні.

Картинка поділена на кілька окремих шматків, і на кожному з них зображений інший орнамент. Кожен із цих орнаментів може заплутати і відвести вас від розгадки.

Каблучці вдалося настільки невдало впасти, що орнаменти практично повністю її приховують. Але можливо вам усміхнеться успіх і ви зможете її знайти за такий короткий проміжок часу.

Оптическая иллюзия
Потрібно знайти загублену каблучку на підлозі/ Fresherslive

Якщо вам не вдається помітити каблучку, даємо невелику підказку – зверніть увагу на той орнамент, що займає всю ліву частину картинки, і спробуйте пошукати там.

Правильну відповідь ми залишили внизу.

Оптическая иллюзия
Потрібно знайти загублену каблучку на підлозі/ Fresherslive

Раніше ми розповідали про дуже складну оптичну ілюзію, у якій потрібно знайти метелика на малюнку всього за 14 секунд. Щоб перевірити гостроту свого зору та уважність, достатньо витратити трішки часу на складну загадку, розгадати яку зможуть не усі.

Також раніше ми розповідали про складну оптичну ілюзію, у якій потрібно знайти козу на малюнку зі скелями всього за 18 секунд. Від цієї загадки просто очі розбігатимуться. Нелегко буде помітити тварину на картинці з високими скелями.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти