Загадка для творчих особистостей: як зрозуміти, яка нитка веде до банану за 7 секунд

6 травня 2023, 11:43
43261
Нова головоломка і її швидке рішення допоможуть визначити, наскільки ви - творча особистість.
Головоломка: нитки і банан
Головоломка: нитки і банан / Фото The Mirror

У головоломок є вміння - перевіряти інтелект людини, залишаючись при цьому веселими і цікавими.

За інформацією The Mirror, нова головоломка дозволяє людям визначити, чи є вони справжніми творчими мислителями, якщо вони можуть вирішити її всього за сім секунд.

Завдання відносно просте - є чотири нитки, які ведуть до банана. Ваше завдання - вирішити, яка нитка веде до фрукта, перш ніж закінчиться час.

відео дня
Головоломка: нитки і банан
Головоломка: нитки і банан / Фото The Mirror

Хоча на перший погляд це може здатися простим, зображення зроблено під кутом, який може створити помилкову ілюзію, а з урахуванням того, що часу на рішення менше 10 секунд, це досить складно. Вирішуючи головоломку, вам потрібно дуже уважно дивитися на зображення і вибирати між нитками, позначеними від однієї до чотирьох.

Перевірте свої аналітичні здібності та запустіть таймер!

Не хвилюйтеся, якщо ви не зможете вчасно знайти відповідь — ми ділимося результатами нижче. Перш ніж зазирнути — наша головна порада — просто слідувати своїм інстинктам і ні про що не замислюватися.

Головоломка: нитки і банан
Головоломка: нитки і банан / Фото The Mirror

Якщо подивитися на нитки, то можна подумати, що третя нитка прив'язана до банана, але це невірно. Якщо ви вибрали другу нитку, значить, ви вгадали її правильно! Якби ви прибрали цеглу, друга нитка привела б прямо до банана.

Нагадаємо, раніше ми пропонували розгадати іншу оптичну ілюзію. Нова головоломка запропонувала читачам знайти помилку, яка прихована на зображенні лікарняної палати. На малюнку зображена лікарняна палата. У ліжку сидить жінка з новонародженою дитиною, а поруч стоїть лікар. Однак на малюнку є прихована помилка.

Нагадаємо, раніше Главред розповідав про головоломку для людей з нестандартним мисленням. Щоб її вирішити, потрібно використовувати свої навички аналізу і логічного мислення. Завдання полягає в тому, що потрібно знайти ключ від прихованого скарбу за секретним кодом на зображенні.

Також Главред ділився складною головоломкою, яка пропонує читачам знайти помилку на малюнку, де зображена людина, який дивиться телевізор. Якщо ви впораєтеся з цим за п'ять секунд або менше, ви, мабуть, маєте вражаючий IQ.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти