Загадка на швидкість: не всі знайдуть змію серед жираф за 5 секунд

19 червня 2023, 06:30
82503
Лише на перший погляд загадка здається легкою. Насправді вона може заплутати навіть найкмітливіших.
Головоломка, девушка
Потрібно знайти змію серед жираф за 5 секунд/ Brightside, ua.depositphotos.com

Щоденне розгадування загадок і головоломок допомагає тримати в тонусі мозок, покращувати кмітливість і загострювати свою уважність до деталей. Якщо виконання таких завдань стане вашою звичкою, то вже за короткий проміжок часу ви побачите, наскільки швидше вам це дається. Наступна загадка пропонує знайти змію, яка заховалася серед жираф, всього за 5 секунд.

На перший погляд здається, що тут нічого складного, адже змія і жирафи – це зовсім різні за своїм зовнішнім виглядом тварини. Але насправді не все так просто, і вже за мить після того, як ви почнете розгадувати цю загадку, вам доведеться чухати голову, пише Brightside.

На малюнку ми бачимо багато жираф, які стоять на зеленому полі. Але десь серед них причаїлася незвана гостя – змія.

відео дня

Завдання ускладнюється ще й тим, що його потрібно виконати за обмежений відрізок часу – всього за 5 секунд. Якщо ви готові кинути собі виклик і влаштувати собі перевірку на швидкість, тоді – вперед.

Не варто засмучуватися, якщо вам не вдається розгадати загадку за 5 секунд, адже вона лише на перший погляд здається нескладною. Насправді знайти змію досить нелегкою. Просто виділіть собі на це більше часу.

Головоломка
Потрібно знайти змію серед жираф за 5 секунд/ Brightside

Якщо вам не вдається знайти змію, даємо невелику підказку – змія замаскувалася під жирафу і має таке ж саме забарвлення. Але лише забарвлення, а не форму. Зверніть увагу на ділянку малюнка ближче до лівого краю.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Головоломка
Змія у лівій частині малюнка/ Brightside

Раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти зірку серед котів за 7 секунд. На малюнку з багатьма котами не так уже й просто помітити одну важливу деталь. Тому впоратися із завданням зможуть не всі.

Також раніше ми розповідали про складну літню загадку, у якій потрібно знайти бджолу за 5 секунд. Бджілка заховалася серед квітів та інших тваринок. Помітити її зможуть лише найуважніші.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти