Загадуємо бажання в повний місяць правильно: як миттєво залучити успіх, гроші і любов

2 лютого 2023, 08:32оновлено 2 лютого 2023, 11:40
Розкриваємо оригінальні способи реалізувати найзаповітніші мрії і ділимося секретною умовою.
Як зарядити гаманець на повний місяць
Як зарядити гаманець в повний місяць / ua.depositphotos.com

Наближається повний місяць - цей день буде незвичайним для жителів нашої планети і для світила. Місяць під час лютневої повні буде перебувати на максимальній відстані від Землі, але це не дає приводу для розслаблення. Його вплив не стане менше. Майбутня дата називається "Сніжна повня" і тому є незвичайні причини.

Главред пропонує дізнатися, які знаки зодіаку приховують почуття ""Штірліці" зодіакального кола: 5 знаків Зодіаку, які вміло приховують почуття".

Повний місяць в лютому 2023: чому воно сніжне

Дата відкриває безліч нових можливостей перед українцями, але не варто розслаблятися. На день повного місяця накладаються певні заборони. Повним Місяць стане 5 лютого. О 20: 28 за київським часом він зійде. Світило буде в знаку Лева. Вплив супутника Землі буде відчуватися протягом 3 днів – 4, 5 і 6 лютого.

відео дня

Чому повня сніжна? Причина криється в сильних снігопадах, які протягом лютого йдуть в Північній Америці. Місцеві індіанські племена назвали день повні в лютому сніжним. Також цей день називали ще "голодний Місяць" через труднощі з полюванням по глибокому снігу.

Крім того, цей день буде особливим ще й тому, що це буде останнє в 2023 році мікролунія. Тобто 5 лютого стане останнім днем в 2023 році, коли Місяць максимально віддалиться від нашої планети. Однак це не змінить його впливу на життєві процеси на планеті і в житті людей. День повного місяця пройде відносно спокійно, але краще відкласти важливі справи на наступні дні.

Сніговий повний місяць: що можна робити, а що заборонено

У період з 4 по 6 лютого – особливі дні, потрібно знати, що можна робити в повний місяць, а які справи краще відкласти на потім.

Отже, під час повного місяця можна виконувати наступні завдання:

  • займатися поточними справами і завданнями, обговорювати проблемні питання, але не починати їх вирішення;
  • загадувати бажання;
  • надавати допомогу людям і тваринам, щоб залучити удачу;
  • більше часу проводити вдома за домашніми справами, що дозволить створити затишок і залучити удачу у відносини;
  • займатися здоров'ям.

У дні повного Місяця можна і потрібно стежити за здоров'ям, даючи собі посильні фізичні навантаження. Це допоможе сконцентруватися і направити енергію в потрібному напрямку.

Список справ, які опинилися під забороною під час повного місяця не такий великий, але все ж варто знати точно, що не можна робити в повний місяць:

  • не можна лаятися і сваритися, брати участь в конфліктах, краще поговорити і знайти компроміс;
  • у ці дні не можна мстити і робити погані вчинки;
  • потрібно відмовитися від гучних свят і застіль, від азартних ігор;
  • подорожі та поїздки краще відкласти в дальній ящик;
  • всі лікувальні процедури - операції, відвідування лікаря краще відкласти;
  • також варто відкласти похід в салон краси і пересаджувати рослини.

Рекомендується реально оцінювати ситуацію і не давати собі помилкових надій. Також важливо в цей день бажане не прийняти за дійсне. Інакше пізніше можна постраждати від власної помилки.

Загадуємо бажання: що треба робити і говорити при повному місяці

В повню 5 лютого 2023 не можна загадувати відразу багато бажань, так як на кожне з них доведеться витратити багато енергії. Краще за все приділити увагу найзаповітнішим. Кожне бажання повинно нести в собі позитивну енергетику,

Щоб бажання збулися знадобиться багато позитивних емоцій і енергії. В першу чергу їх потрібно записати на папері. Після цього можна переходити до їх реалізації – закривши очі потрібно уявити весь спектр емоцій, пов'язаних з реалізацією мрії. Чим яскравіше будуть емоції і почуття, тим більша ймовірність, що мрія реалізується найближчим часом. Також важливо наповнити енергією кожне бажання. Коли все зроблено листок з бажаннями потрібно спалити. Варто відзначити, що на листку можна написати ім'я людини, з яким хочеться пов'язати своє життя, тому цей спосіб підійде для залучення любові.

Особливу увагу потрібно приділити фінансовим питанням і знати, як зарядити гаманець на повний місяць. Для цього в сам гаманець потрібно покласти велику купюру. Новий і більш технологічний спосіб - покласти в гаманець на ніч телефон, який заздалегідь приєднується до зарядного пристрою. Вранці потрібно подякувати Всесвіту за допомогу і підтримку.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам буде цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти