"Запаси ракет ще є": екстрасенс назвав дату масованих ракетних ударів по Україні

11 березня 2023, 19:52
Російські окупанти планують бити своїми ракетами по мирних містах України, каже екстрасенс.
'Запаси ракет ще є': екстрасенс назвав дату масованих ракетних ударів по Україні
Окупанти будуть бити ракетами по Україні у березі / Фото ua.depositphotos.com

Російські окупанти битимуть ракетами по мирних містах України. Російські запаси ще не вичерпані. Про це заявив екстрасенс Валерій Шатилович.

Він переконаний, що окупанти готуються до декількох масованих обстрілів у березні.

"Думаю, що десь ще в березні два рази вони спробують зробити більш масований обстріл, не просто по одному місту або там "шахеди" випустити на одну область, а більш масово", - сказав Шатилович.

Однак екстрасенс переконаний, що шкода він ракетних атак буде значно меншою, ніж раніше.

"Але набагато менше, і менше шкоди будуть завдавати і десь так в середині квітня Україна та її система ППО стануть настільки сильними, що вже ми будемо говорити про "закрите небо", - додав екстрасенс.

Раніше астролог Анна Єфремова зазначала, що російським загарбникам скоро буде важко на фронті. Згідно з її прогнозом, до липня 2023 року українські військові дадуть "прикурити" російським окупантам.

Нагадаємо, раніше астролог, хіромант і фахівець системи архітектурного планування Васту-шастра Володимир Бадіян спрогнозував, що найгарячіша фаза війни завершиться у травні 2023 року. Проте частину територій Україні вдасться звільнити раніше, а частина залишатиметься окупованою ще упродовж років.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Інші новини:

Отключить проверкуПремиальные предложения
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти