Значення імені Наталя: характер, доля, коли день ангела Наталії

8 вересня 2022, 06:08
З ким із чоловіків Наталії краще не випробовувати долю і який день тижня принесе їй щастя - розповість Главред
Значення імені Наталія
Значення імені Наталія / goodfon.ru

У православних святцях святих з ім'ям Наталя шанують 7 разів на рік. У першому місяці осені Наташа відзначає день ангела 8 і 14 вересня.

Про те, як привітати Наталію з іменинами, читайте в нашому матеріалі: День Наталії 2021: душевні привітання і милі листівки в день ангела.

Хто ще відзначає іменини в цьому місяці, читайте в матеріалі: День ангела у вересні за церковним календарем: Іван, Анна, Марія - іменинники місяця.

відео дня

Ім'я Наталя: значення

Наталя або Наталія - ім'я латинського походження. Воно бере свій початок в перші століття зародження християнської релігії. Походить від слова "наталіс", яке означає "рідний". Згідно з однією з версій ім'я може трактуватися як "народжена в Різдво".

Зменшувально-пестливі варіанти імені: Наташа, Таша, Наталі, Наталія, Ната, Натуля, Туся, Тала, Натуся.

Ім'я Наталя в історії

Православна церква вшановує ім'я Святої Наталії Никодимійської. Таємно сповідуючи християнство, вона зустріла начальника судової палати Адріана Никодимійского і полюбила його. Слідом за своєю коханою Адріан увірував у вчення Христа і пара одружилася. Однак їхнє щастя було недовгим. Спостерігаючи, за стражданнями християн, які піддавалися болісним тортурам у в'язниці, Адріан прийняв рішення померти за віру. Після смерті коханого, Наталія побоювалася, що її можуть видати заміж за язичника. Чоловік з'явився до неї уві сні і повідомив, що Господь незабаром покличе її на небеса. Наталія - мучениця, яка не піддавалася страшним випробуванням, проте її віддане служіння Богу, християнської релігії і трепетну любов до чоловіка увічнили в історії. Свята Наталія - зразок вірності і самовідданості.

Найвідоміші жінки з ім'ям Наталя:

  • Наталія Крачковська - радянська актриса;
  • Наталя Варлей - російська актриса;
  • Наташа Корольова - естрадна співачка;
  • Наталія Єгорова - фотомодель, дружина Віталія Кличка;
  • Наталія Іонова - співачка Глюкоза.

Ім'я Наталя: характер, доля, сумісність

Вже з самого дитинства маленька Наташа підкорює серця оточуючих її людей своєю м'якістю, чуйністю, доброзичливістю і чарівністю. Серед негативних характеристик імені можна відзначити впертість і бажання стояти на своєму, а також самолюбство і зайву дратівливість.

Доля носіїв імені передбачає, що Наталії не будуть розмінюватися на низку невдалих романів. Вони знаходяться в пошуку єдиного обранця на все життя. Всі думки дівчини - про побудову міцної пари і ідеальних відносин. Незважаючи на те, що пошуки того самого можуть затягнутися, жінку з цим ім'ям чекає щасливий шлюб.

Собі в чоловіки Наталя доглядає сильного, надійного чоловіка, який зможе забезпечити міцний тил її сім'ї. Однак навіть якщо Наталя помилиться з вибором супутника життя, на розлучення вона навряд чи зважиться. Вона буде зберігати сім'ю заради дітей.

З Наташ виходять ідеальні мами. Вони огортають дітей турботою і ніжністю, віддаючи вихованню всю себе. Вони ніколи не кричать на дітей і не дозволяють це іншим. Однак у деяких випадках їм не вистачає строгості, де це дійсно потрібно.

Ідеальні стосунки у Наталії з чоловіками на ім'я Микола, Гліб, Остап, Кирило, Ростислав, Трохим, Гавриїл.

Міцний шлюб можливий з обранцями на ім'я Макар, Геннадій, Святослав, Єгор, Роберт, Гордій, Юхим.

Не варто пробувати з чоловіками на ім'я Володимир, Платон, Ян, Антон, Сава, Адам.

Астрологія імені Наталія

  • Знак Зодіаку - Лев.
  • Планета-покровитель - Меркурій.
  • Щасливий день - неділя.
  • Пора року - літо.
  • Колір - червоний.
  • Талісман - азалія, камінь – кровавик.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти