Знаки зодіаку з найсильнішими ангелами-хранителями: астролог назвав щасливчиків

17 червня 2023, 11:00
Астролог Влад Росс розповів, яким знакам зодіаку пощастило мати найсильніших ангелів-хранителів.
Астролог Влад Росс назвав знаки зодіаку з найсильнішими ангелами-хранителями
Найбільше підфартило Тельцю, оскільки у нього найсильніший ангел-хранитель, вважає астролог Влад Росс / Главред

Чотири знаки зодіаку можна вважати великими щасливчиками по життю, оскільки у них найсильніші ангели-хранителі, а тому ці знаки можуть розраховувати на підтримку, допомогу і захист згори в будь-яких складних життєвих ситуаціях. Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс.

Найбільше в цьому сенсі пощастило Тельцю – у нього, за словами астролога, найсильніший ангел-хранитель.

"Білий Місяць – це ангел-хранитель гороскопу, а він завжди екзальтує в знаку Тельця. Тому у представників цього знака ангел-хранитель найбільш сильний. Які б складні ситуації не відбувалися в житті Тельця, він вибереться з будь-якої колотнечі. Телець – дуже хороший стабільний і пробивний знак зодіаку", – розповів Влад Росс.

Також на допомогу свого ангела-хранителя завжди можуть розраховувати і три інші нерухомі знаки зодіаку, переконаний астролог.

"Дуже сприятлива ситуація у Лева. Леви – щасливчики долі, і крива їх завжди вивезе з будь-яких проблем. Взагалі, до нерухомих знаків зодіаку відносяться Телець, Водолій, Лев і Скорпіон, тож у Скорпіонів і Водоліїв теж завжди є підтримка згори, яка не дозволить їм впасти на дно", – підкреслив Влад Росс.

Дивіться розповідь астролога Влада Росса про знаки з найсильнішими ангелами-охоронцями:

Крім того, астролог попередив кілька знаків зодіаку про те, що їм вкрай важливо завжди намагатися розраховувати на свої власні сили, оскільки їхній ангел-охоронець може їх несподівано залишати.

"У цьому сенсі погано чотирьом знакам зодіаку: Рибам, Близнюкам, Стрільцю і Діві. Через те, що їхній ангел-охоронець може їх залишити в певний момент, в їхній долі все хитко, і дуже ймовірні несподівані зміни", – застеріг Влад Росс.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Нагадаємо, раніше астролог Влад Росс назвав найдивніші знаки зодіаку, які завжди дивують оточуючих і здаються іншим великими диваками, не від світу цього. Він також пояснив, чому Водолії – це не тільки найнезвичайніші з людей, а й найдивніші з усіх дивакуватих знаків зодіаку.

Крім того, астролог Влад Росс склав рейтинг найчесніших знаків зодіаку і розповів, кому завжди можна довіряти.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти