Астролог Росс пояснив, що не можна і що можна робити в січні

Астролог Росс пояснив, що не можна і що можна робити в січні / колаж фото https://ua.depositphotos.com

Як вважає відомий Влад Росс, перші тижні січня-2023 найкраще підійдуть для завершення старих проектів.

Три перші тижні січня 2023 року в житті людей буде відчуватися сильний вплив ретроградності Марса і Меркурія. Про це в коментарі Главреду сказав відомий астролог Влад Росс.

"У січні 2023 року буде відчуватися вплив ретроградності відразу двох планет – Марса і Меркурія. Тому три перші тижні місяця повертатимуть нас до минулого. Як би не намагалися різні політики змінити хід війни в Україні, це буде складно зробити – все буде йти в своєму кармічному напрямку, і що-небудь змінити буде важко. За традиційним календарем Новий рік починається 1 січня, але, з астрологічної точки зору, правильніше зустрічати Новий рік за східною традицією – після першого молодика. Цього разу молодик відбудеться в знаку Водолія 21 січня о 22:53 за Києвом", − сказав він.

Як вважає Росс, перші тижні січня-2023 найкраще підійдуть для завершення старих проектів.

"Перші три тижні січня-2023 будуть гарні для завершення розпочатих справ і підведення підсумків, звернення до минулого і виправлення помилок. Меркурій в Козерозі. До 18 січня Меркурій буде зберігати ретроградний рух по знаку Козерога, з якого він вийде тільки 12 лютого. Меркурій в Козерозі зазвичай дає нам період, коли не хочеться вимовляти зайві слова, говорити даремно. Це відмінний час для розрахунків і вирішення складних логічних задач. Дуже сприятливий час для айтішників. Оскільки Меркурій буде ретроградним, в цей час добре завершувати будь-які інтелектуальні проекти, особливо в області ІТ-технологій, математики, техніки. Сприятливо переглядати старі матеріали, виправляти і доповнювати важливі папери і документи, а також завершувати ремонт", − підсумував астролог.

Нагадаємо, раніше Росс розповів, що 7 березня 2023 року Сатурн перейде в знак Риб до 14 лютого 2026 року, і це буде непростий час для представників цього знака зодіаку, також відбудуться великі зміни в світі. Зокрема, РФ загрожує зміна влади і хаос.

Крім того, в 2023 року нас чекає знакова подія - перехід Плутона в знак Водолій. Плутон - повільна планета, вона покине знак Козерога після 15 років перебування в ньому. Ця важлива астрологічна подія відкриває нову сторінку. 2023-й стане роком переходу до нового і поки незвіданого.

Інші новини:

Новини заразКонтакти