Буде доленосна дата: астролог спрогнозувала, коли ЗСУ звільнять безліч українських земель

Астролог спрогнозувала, коли ЗСУ звільнять безліч українських земель / колаж фото УНІАН, slovofraza.com

Значна частина територій України буде повернута до 30 жовтня 2022 року. Такий прогноз зробила астролог Олександра Івашина.

Солідна частина районів України, тимчасово окупованих ворогами, буде повернута вже до 30 жовтня. Відповідний прогноз на своїй сторінці в Facebook опублікувала відомий астролог Олександра Івашина.

"30 жовтня потрапляє в доленосний період коридору осінніх затемнень, а значить, майже весь період ретроградного Марса буде фатальним – для когось обернеться щасливим фатумом, а для когось буде фатальним [...] Якщо коротко, то можна вважати, що у військових діях може бути закріплення на досягнутому, тобто, контрнаступ наших військ буде продовжуватися, але не настільки активно. І тут причиною можуть бути не тільки погодні умови, а й армійські перегрупування, а також рішення логістичних та інших завдань. До того часу вже значна частина територій, ймовірно, буде повернута. У ці дати утворюється аспект квіконс між Марсом і Плутоном в Козерозі. А ми пам'ятаємо, що війна почалася практично на з'єднанні цих двох планет. Масштабний наступ призвів до захоплення територій. І ось на одній з вершин петлі утворюється квіконс. А це аспект повернення і бумеранга. Так що висновок напрошується сам", - говорить вона.

Також астролог каже, що саме період ретроградного Марса, по всій видимості, стане часом помітного переозброєння і перенавчання ЗСУ. А ось в країні-агресорі, РФ, проблеми будуть тільки наростати.

"Період ретроградного Марса може бути часом значного переозброєння і перенавчання нашої армії, що в подальшому відразу позначиться на третьому, завершальному етапі петлі. У цей період може бути перегляд деяких стратегій і вироблення нових тактичних прийомів. Продовження інформаційної війни. Можна тільки собі уявити, що почнеться у ворожому інформаційному полі! Сварки, скандали, активізація агресії і звинувачень на адресу своєї верхівки і один одного. Різка зміна думок і наративів. Ну і інше, в цьому роді. А то і протестний рух якийсь", - підсумував він.

Гороскоп для України

Нагадаємо, астролог Влад Росс заявляв, що війна з Росією не затягнеться на роки. І Україна повинна буде здобувати перемоги за перемогою. Більш того, Росс вважає, що капітуляція країни-агресора не за горами.

Також, за словами астролога, повернення півострова Крим під контроль України чекати залишилося недовго. За його прогнозом, вже через рік-два на півострові, який в 2014 році анексувала РФ, знову ходитиме гривня.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди справджуються, а збіги можуть бути випадковими.

Інші новини:

Автор: Дмитро Відоменко
Новини заразКонтакти