Росії катастрофи не уникнути: астролог зробила новий прогноз щодо війни

10 жовтня 2022, 11:00оновлено 10 жовтня 2022, 11:38
Як каже астролог Наталія Нестеренко, спроби російського диктатора Володимира Путіна знищити Україну обернуться катастрофою для нього і його країни.
астролог, війна в Україні, українські військові
Астролог зробила новий прогноз щодо війни / Reuters, pixabay.com

Друга половина осені нинішнього року буде вкрай небезпечною, оскільки саме в цей час трапляться жорстокі битви ЗСУ з окупантами - за звільнення українських районів. Такий прогноз зробила астролог Наталія Нестеренко в коментарі УНІАН.

При цьому вона уточнила, що всі спроби диктатора Путіна знищити Україну обернуться катастрофою для нього і його країни.

"Путінський режим, продовжуючи зазнавати поразки за поразкою, буде готовий зробити максимально радикальні дії і вчинки, піти на крайні дії в надії завершити те, що було розпочато в лютому хоч якось на свою користь. У відповідь на ці спроби Росія зіткнеться з такою реакцією, яка спричинить катастрофічні для неї наслідки", – говорить Нестеренко.

Крім того, астролог зазначила, що Путін може застосувати ядерну зброю, але такий варіант малоймовірний. За її словами, ключові події відбудуться взимку. У лютому майбутнього року, прогнозує Нестеренко, тимчасово окуповані території можуть повернутися під контроль України.

Гороскоп для України

Нагадаємо, астролог Влад Росс заявляв, що війна з Росією не затягнеться на роки, і вже з серпня Україна почне здобувати перемоги. Більше того, капітуляція Росії не за горами.

Також, за словами астролога, повернення Криму під контроль України чекати залишилося недовго. За прогнозом Росса, вже через рік-два на півострові, який в 2014 році анексувала РФ, знову буде ходити гривня.

Інші новини:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти