Ворогів чекає "котел смерті": астролог приголомшила прогнозом щодо війни в Україні

7 жовтня 2022, 20:16
Астролог Рубіна Цибульська зазначила - судячи з розкладу карт таро, в жовтні нинішнього року, Україна отримає в своє розпорядження дуже потужна зброя.
українські військові, український військовий, ЗСУ, астролог
Астролог приголомшила прогнозом по війні в Україні / pixabay.com, Генштаб ЗСУ

Відома астролог Рубіна Цибульська зробила новий прогноз щодо війни в Україні в жовтні 2022 року. Відповідне відео вона опублікувала на своєму YouTube-каналі.

Цибульська зазначила, що Росія намагається висувати ультиматуми, погрожуючи силою. Але незабаром все зміниться, адже "ми стоїмо на порозі нової історії країни".

"Жовтень є містичним, тому що в цей період нам допомагають сили роду - батьки, прабатьки. Не тільки живі, а й мертві стоять на полі бою, вони будуть проганяти ворога геть з нашої землі. Жовтень - початок третього етапу війни. Всього їх буде сім", - заявив астроексперт.

Цибульська зазначила - судячи з розкладу карт таро, в жовтні Україна отримає дуже потужну зброю. Крім того, зазначила вона, деякі союзники Росії перейдуть на бік нашої країни, адже для них відкриються "явні речі".

Гороскоп для України

Нагадаємо, астролог Влад Росс заявляв, що війна з Росією не затягнеться на роки, і вже з серпня Україна почне здобувати перемоги. Більше того, капітуляція Росії не за горами.

Також, за словами астролога, повернення Криму під контроль України чекати залишилося недовго. За прогнозом Росса, вже через рік-два на півострові, який в 2014 році анексувала РФ, знову буде ходити гривня.

Інші новини:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти