"Варто придивитися до одиноких друзів": любовний гороскоп від Влада Росса на січень-2023

Любовний гороскоп від Влада Росса на січень-2023 / колаж фото https://ua.depositphotos.com

За словами відомого астролога Влада Росса, січень 2023 року буде чудовим часом для, так би мовити, прориву з френд-зони.

З 3 по 27 січня для всіх волокіт і вертопрахів буде відмінний час пірнути з головою в нові любовні пригоди. Про це заявив в своєму прогнозі відомий астролог Влад Росс.

"3-27 Січня – це час вільних відносин і легких зв'язків без далекосяжних планів. Цей період сприятливо проводити в клубах за інтересами (джаз-клуби, танці, спорт), оскільки можна знайти багато нових друзів – Венера у Водолії часто притягує їх. Люди в цей час будуть знайомитися легко і просто, причому в самих незвичайних місцях. Однак відносини, які будуть зав'язуватися на цьому транзиті, найімовірніше, будуть короткочасними. Але якщо вони зуміють перерости в дружні відносини, то ця дружба збережеться надовго, може, і назавжди. Нові дружні відносини цілком можна буде перевести на дуже високий рівень духовності", − говорить він.

За словами Росса, січень 2023 року буде чудовим часом для, так би мовити, прориву з френд-зони.

"Тим, хто шукає супутника (або супутницю) життя, варто придивитися до одиноких друзів. Тому що частим стане сюжет, коли люди, які дружили десять років і більше, раптово будуть приймати рішення одружитися. Тому в січні-2023 люди, поки що не зустріли свою другу половину, можуть поглянути на своїх друзів протилежної статі зовсім іншими очима. Є велика ймовірність створити сім'ю з близьким другом", - говорить він.

А для тих пар, які вирішили довести, що шлюб – все-таки хороше слово і одружитися, найкраще буде йти в ЗАГС 23 січня.

"Однак у січні буде ще одна сприятлива для тих людей, які хочуть зміцнити свої відносини і зробити їх серйозними, дата – 23 січня. У цей день буде сприятливе положення Сатурна, а тому 23 січня можна пропонувати руку і серце. Зазвичай Сатурн притупляє почуття і не дає їм бурхливо розвиватися, але його перебування в знаку Водолія буде викликати бажання звільнитися від будь-яких зв'язків і боргів. Тому поблизу цього транзиту можливі складнощі у відносинах між партнерами, холодність, відстороненість, розлука. Якщо ви відчуваєте, що прийшов час розлучитися, на негативних аспектах Венери 22-24 січня це буде зробити простіше. Обставини самі будуть складатися так, що розлука або розрив відносин будуть неминучі. Але, з іншого боку, це також хороший аспект, щоб скріпити відносини до кінця життя", − говорить він.

Нагадаємо, раніше Росс розповів, що 7 березня 2023 року Сатурн перейде в знак Риб до 14 лютого 2026 року, і це буде непростий час для представників цього знака зодіаку, також відбудуться великі зміни в світі. Зокрема, РФ загрожує зміна влади і хаос.

Крім того, в 2023 року нас чекає знакова подія - перехід Плутона в знак Водолій. Плутон - повільна планета, вона покине знак Козерога після 15 років перебування в ньому. Ця важлива астрологічна подія відкриває нову сторінку. 2023-й стане роком переходу до нового і поки незвіданого.

Інші новини:

Новини заразКонтакти