Таро прогноз на грудень 2021: яке майбутнє карти пророкують Левам

З'явився таро прогноз на грудень 2021 для Львів / Фото pixabay.com

Таро розклад на грудень говорить, що від чогось потрібно буде відмовитися, з кимось розлучитися або щось залишити.

Астролог з 20-річним досвідом з Австралії Анжела Перл склала гороскоп на грудень 2021 для Левів. Останній місяць року принесе представникам знака серйозні зміни.

Левам доведеться з кимось або чимось попрощатися, щоби пустити у своє життя новий свіжий струмінь, розповіла експерт на своєму Youtube-каналі.

Маг - значення в картах Таро

Девіз карти "Я можу. Я знаю. Я вмію". В останній місяць року, що минає, карта Маг радить Левам зробити важливий крок і не бояться йти до того, чого вони хочуть, що люблять або вміють робити, від чого отримують задоволення. У представників знака є всі ресурси для реалізації задуманого. Якщо Леви зважаться займатися тим, до чого лежить душа, то все вдаватиметься легко і без зусиль.

«У вас є талант, бажання, ви знайдете час, ви знайдете гроші, енергію. Все є у Мага на столі. І ви можете реалізувати все, що завгодно", - зазначила астролог і порадила починати діяти до 19 грудня, поки Венера не розгорнеться в ретроградний рух.

Паж кубів - значення в Таро

Карта отримання задоволення та радісної новини. Може говорити про вагітність. Також пажі часто уособлюють дітей, тому Леви в грудні можуть отримати хороші вісті, пов'язані зі своїми нащадками.

"А можливо ви самі станете тією дитиною, яка радітиме життю», - сказала Перл.

Сімка мечів - значення в картах Таро

Леви можуть вирішити порвати стосунки, кинути роботу, бізнес або будь-яку іншу діяльність, від якої отримують дискомфорт. Представники знака вже переросли той рівень, на якому знаходяться зараз, і готові брати на себе відповідальність, рухатися далі й навіть почати все з нуля, щоби піти до нових вершин.

Астролог радить не боятися на якийсь час відійти від справ або навіть виїхати.

"Ваші клієнти підуть за вами», - каже вона.

Крім іншого, сімка мечів - це карта шахрайства і крадіжки. Вкрасти можуть не лише гроші або інші матеріальні цінності, а й хороші ідеї. Тому будтье обережні, радить експерт.

Левам варто звернути увагу на дітей - вони приховують якісь таємниці.

Паж жезлів - значення карти Таро

Початок шляху. Однак Лев точно знає, в якому напрямку рухатися. Або сама людина визначилася зі своєю метою, або вона знає шлях, яким повинні піти її діти.

Туз жезлів - що значить

Це ще одна карта, яка говорить про те, що в грудні 2021 на Львів чекає зростання та нове починання. Причому нові можливості можуть з'явитися несподівано і стрімко, як за помахом чарівної палички.

"Все, що несподівано, ми вже притягнули до себе, ми про це думали, ми вже цього хочемо», - пояснила астролог, а значить представники знака будуть готові до того, щоби скористатися цими можливостями і домогтися успіху.

Читайте такожЗдійснення мрії та підступність друга: прогноз на картах Таро для Близнюків на грудень 2021

Король кубків - значення в Таро

У грудні важливу роль в житті Левів зіграє чоловік водної стихії (Рак, Скорпіон, Риби).

Це може бути психолог або лікар. Не виключено, що відбудеться знайомство, яке переросте в романтичні стосунки. Чоловік буде турботливим, романтичним і жалісливим.

Карта Смерть - значення в Таро

На Левів чекає трансформація або завершення якогось процесу.

З Вашого життя можуть піти люди, але натомість прийдуть нові. Не варто шкодувати. Ці двері повинні закритися, щоби ви змогли піти далі.

"Від чогось потрібно буде відмовитися, з кимось розлучитися або щось залишити. Поставити крапку. Для того, щоби прийшло щось нове у ваше життя, потрібно звільнити місце», - зазначила астролог.

Читайте також:

Автор: Анна Ярославська
Новини заразКонтакти