Астролог розповіла, коли закінчиться війна і буде підписаний мирний договір

19 червня 2022, 16:08оновлено 6 липня 2022, 18:44
Чекати переговорів доведеться ще кілька місяців, а у червні-липні бойові дії лише загостряться.
астролог, война в украине, украинские военные
Астролог розповіла, коли закінчиться війна в Україні й буде підписаний мирний договір/ Reuters, pixabay.com

У червні бойові дії будуть лише загострюватися. На це впливає входження Марса на знак Овна.

Наслідки такого "союзу" двох знаків відчуваються уже з кінця травня. Про це розповіла астрологиня Валентина Віттрок, пише ТСН.

Марс, який уособлює собою стихію вогню у вогненному ж знаку означає у підсумку подвійний вогонь. Наслідком цього стане агресія у соціумі, небажання поступатися і шукати компроміси. Такий астрологічний союз знаків виробляє потужну енергію, яка, не знаходячи собі виходу, виливається у кровопролитне з'ясування стосунків – як між державами, так і між людьми, каже астрологиня.

Овен перебуватиме у знаку Марса ще півтора місяці, тому у цей час варто бути готовими до неприємних сюрпризів.

За словами Віттрок, у цей період часу не варто очікувати закінчення гострої фази війни з кровопролитними боями. При цьому липень у війні – першочергово його перша половина – буде такою ж важкою, як і червень.

Проте уже в серпні Марс увійде на знак Близнят і перебуватиме там цілих вісім місяців. А таке поєднання знаків означає не так якісь активні дії, як спілкування на усіх рівнях. Отже, каже астролог, у цей період часу агресивна і войовнича енергія піде у слова. Тому цілком можливо, що тоді розпочнуться переговори, які можуть закінчитися підписанням мирного договору.

читайте такожЖданов пояснив, коли ЗСУ підуть у масштабний контрнаступ і скільки військових для цього потрібноЗа словами астролога такі плідні перемовини можуть відбутися напередодні Дня Незалежності. Це не обов’язково означає повне припинення війни – договір може бути проміжним і тимчасовим, проте тоді припиниться вогонь і не будуть гинути люди, що дуже важливо. Можливо продовжуватимуться де-не-де локальні сутички, каже астролог.

Раніше астропсихолог Лариса Гресь зазначала, що в серпні 2022 року положення планет вказує на можливе затишшя в ході війни, яку розв'язала Росія в Україні.

У той же час астролог Ольга Медвецька склала новий астрологічний прогноз для України на все літо 2022 року, в якому позначила його основні дати. Вона зазначає, що війна в Україні не зможе закінчитися влітку 2022 року.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти