"Буде багато жертв": екстрасенс спрогнозувала терміни найкривавішого періоду у війні в Україні

10 липня 2022, 14:46
Проте цей період закінчиться активним контрнаступом ЗСУ на ворога, й окупантів вдасться "втихомирити".
украинские военные, украинский военный, ВСУ, астролог
Екстрасенс спрогнозувала терміни найкривавішого періоду у війні в Україні/ pixabay.com, Генштаб ВСУ

Найактивніші бойові дії у війні в Україні розгоряться у липні. Цього місяця може бути багато руйнувань, пожеж та велика кількість жертв російських атак.

Такий прогноз зробила відомий екстрасенс Рубіна Цибульська у своєму YouTube-каналі. За її словами, поточний місяць буде дуже напруженим та гарячим. Українці відчуватимуть страх і втому на максимальному рівні.

Проте весь цей час іноземні партнери надаватимуть Україні допомогу зброєю, і до кінця місяці противника вдасться трохи "втихомирити".

"Військові дії в цьому місяці будуть активні, як ніколи. Багато руйнувань, пожеж, жертв... ЗСУ ведуть підготовку до рішучого і доленосного бою. Буде приходити допомога союзників, а в кінці місяця противник трохи заспокоїться", – прогнозує екстрасенс.

У серпні Збройні сили України вестимуть активний контрнаступ. При цьому саме у серпні та вересні у нашу державу надходитиме багато допомоги від західних партнерів. Це суттєво вдарить по планах ворога і не дозволить йому здійснити задумане.

Екстрасенс наголосила, що липень і початок серпня будуть особливо небезпечними ще й тому, що Росія весь цей час завдаватиме по Україні хаотичних ударів.

Нагадаємо, відомий український астролог Влад Росс раніше перерахував українські міста, які найближчим часом Росія найбільше обстрілюватиме ракетами. За його словами, у цих містах зараз найнебезпечніше перебувати, тому за можливості їх краще покинути. Йдеться про Слов’янськ, Краматорськ, Запоріжжя, Харків та Київ.

Раніше астролог Ольга Медвецька зазначала, що процес розпаду країни-агресорки Росії розпочнеться лише після 2023 року. У країні-агресорці відбудуться неминучі процеси, які її серйозно похитнуть і навіть можуть спровокувати її розвал на окремі частини.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти