Будуть сильні бомбардування: астролог назвав 5 "пекельних" міст, на які скоро впаде "ракетний дощ"

9 липня 2022, 16:12
Влад Росс закликав покинути небезпечні міста.
российская ракета, ТЦ Кременчуг
Астролог назвав 5 "пекельних" міст, на які скоро впаде "ракетний дощ"/ УНІАН, Полтавська ОВА

Відомий український астролог Влад Росс перерахував українські міста, які найближчим часом Росія найбільше обстрілюватиме ракетами.

За його словами, у цих містах зараз найнебезпечніше перебувати, тому за можливості їх краще покинути. Про це астролог розповів УНІАНУ.

"На даний момент найнебезпечніші міста – це Слов'янськ та Краматорськ. Також дуже складна ситуація може бути поблизу Запоріжжя. Ну і Харків", – зазначає він.

Росс наголосив, що зараз багато жителів Харкова норовлять швидше повернутися додому. Проте цього робити не можна, а краще поїхати у безпечніше місце.

Він зазначив, що небезпечна ситуація також зберігатиметься у Києві.

"Це теж не найбезпечніше зараз місто. Будуть бомбардування Києва, особливо у центрі прийняття рішень. Ще можуть бути хімічні атаки", – сказав астролог.

Нагадаємо, раніше астролог назвала дату потужного загострення війни з Росією і початок нової бійні. Активні бойові дії триватимуть в Україні до кінця 2022 року. Як розповіла астролог Ангеліна Вакуліна Главреду, загострення і нової бійні з окупантами варто чекати в середині серпня.

Раніше астролог Ольга Медвецька зазначала, що процес розпаду країни-агресорки Росії розпочнеться лише після 2023 року. У країні-агресорці відбудуться неминучі процеси, які її серйозно похитнуть і навіть можуть спровокувати її розвал на окремі частини.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти