Буде "м'ясорубка": астролог розповів, коли Україна звільнить усі території і вийде на свої кордони

20 липня 2022, 10:52
Справжнє місиво для окупантів почнеться у вересні. ЗСУ вже скоро зможуть повернути Херсон і рушать на інші окуповані території.
астролог, война в украине, украинские военные
Астролог Влад Росс розповів, коли Україна звільнить усі території і вийде на свої кордони/ Reuters, pixabay.com

Російські загарбники у вересні цього року потраплять в Україні у справжню "м’ясорубку", яку для них влаштують українські військові.

ЗСУ зможуть відвоювати Херсон ще до осені, і далі захисники України рушать на інші території, які зараз перебувають під російською окупацією. Такий прогноз зробив астролог Влад Росс, пише УНІАН.

"З вересня для окупантів почнеться повна "м'ясорубка". Збройні сили України почнуть в мотлох перетворювати російську армію. Вже до осені ми зможемо повернути Херсон, почнемо відвойовувати Луганську і Донецьку області. Почнемо відвойовувати і Запорізьку область", – зазначає астролог.

Згідно з прогнозом Росса, українські воїни зможуть повернути усі території та вийти на кордони нашої держави до листопада 2022 року.

За словами астролога, саме у серпні буде перелом у війні Росії проти України, під час якого ЗСУ підуть у наступ на всіх фронтах.

"Зараз буде відбуватися неймовірна, страхітлива ситуація, а ось в серпні буде перелом у війні з Росією. Ми підемо в наступ по всіх фронтах", – додав астролог.

Раніше астролог Ольга Медвецька зазначала, що нинішній етап війни закінчиться наприкінці поточного тижня, але одразу ж розпочнеться новий період – ще складніший. Вона попередила про небезпеку посилення обстрілів з боку окупантів.

Нагадаємо, раніше астролог і екстрасенс Анна Єфремова прогнозувала, що війна в Україні може затягнутися, але найголовніше – будь-яким способом вистояти до кінця року. У вересні бойові дії знизять обороти, але війна ще не закінчиться.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти