Кінець липня буде доленосним для України: астролог назвала 2 найважчі дні

20 липня 2022, 02:15
Росія сердиться, тому що перевага України зростає. Є ризик посилення обстрілів з боку країни-агресорки.
украинские военные, украинский военный, ВСУ, астролог
Кінець липня буде доленосним для України/ pixabay.com, Генштаб ЗСУ

Перелом у війні вже був, і тепер Україна з кожним днем стає сильнішою і перетягує перевагу на свій бік. Нинішній етап війни закінчиться наприкінці поточного тижня, але одразу ж розпочнеться новий період – ще складніший.

Такий прогноз зробила астролог Ольга Медвецька, про що вона написала на своїй сторінці в Instagram. Вона попередила про небезпеку посилення обстрілів з боку окупантів.

За словами Медвецької, період з 18 по 24 липня передбачатиме руйнування заради переродження і трансформації – адже саме у цей час у Сонця і Меркурія буде конфлікт з Плутоном, який відповідає за таке трансформаційне руйнування.

"На військовому напрямку це означає нові випробування і для нас, але і для ворога. Не втомлююся говорити – перевага вже на нашому боці. Перелом стався, і тепер Україна стає сильнішою. Хоча це ще один привід, за яким злиться Росія і чому посилює обстріли. Замкнене коло. Але це поки, скоро розірвемо його", – зазначає астролог.

Також вона наголосила, що після закінчення наприкінці тижня одного етапу війни одразу почнеться інший, який буде ще більш напруженим і стане доленосним для України.

Астролог зазначила, що цей складний період несе небезпеки такою у повсякденному житті. Такі небезпеки будуть пов’язані з транспортом (особливо обережним потрібно бути тим, хто їздить за кермом) та загальним фоновим негативом.

"Найважчі в емоційному плані дні цього тижня це 20-21.07. Агресивна токсичність прориватиметься назовні", – підсумувала астролог.

Раніше астролог і екстрасенс Анна Єфремова прогнозувала, що війна в Україні може затягнутися, але найголовніше – будь-яким способом вистояти до кінця року. У вересні бойові дії знизять обороти, але війна ще не закінчиться.

Також раніше астролог Ольга Медвецька зазначала, що процес розпаду країни-агресорки Росії розпочнеться лише після 2023 року. Саме тоді розпочнуться неминучі процеси, які призведуть до глобальних змін. І ці процеси спровокують або революційні рухи в РФ, або розвал країни на окремі частини.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти